Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
nasıl onaylı olucaz
Post automatically merged:

ve 50 mseraj çokmmuş ya

Forumda sürekli aktif olacaksın, yardım isteyenlere bilgin dahilinde yardımcı ol yararlı paylaşımlar yap spam yapmaktan kaçın (aynı mesaj tekrarı) belirli bir süre sonra mesaj sayına ve aktifliğine bağlı olarak onaylı üye olursun zaten forumdan keyif alman önemli gerisi zaten geliyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Forumda sürekli aktif olacaksın, yardım isteyenlere bilgin dahilinde yardımcı ol yararlı paylaşımlar yap spam yapmaktan kaçın (aynı mesaj tekrarı) belirli bir süre sonra mesaj sayına ve aktifliğine bağlı olarak onaylı üye olursun zaten forumdan keyif alman önemli gerisi zaten geliyor.
iyi güzel diyorsun ama ben istediğim ürüne ulaşamadıktan sonra forumda nasıl eğlenciem ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar leesin oynarken g tuşu insec yapmıyor yada evade tuşu k basıyorum kapatıp açmıyo sorun ne acaba ?

𝓱𝓮𝓵𝓵𝓸 𝓫𝓻𝓸 ❤️
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Can you guys give an evade settings (human like)

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
i guess no one is here to help international users is there any vip account ? or we have to do 50 messages to use the script

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
you will have to have the 50 points I comment useful for help or doubts resolved in the forum do not be a blood sucks be a help also for other people

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
you will have to have the 50 points I comment useful for help or doubts resolved in the forum do not be a blood sucks be a help also for other people
blood suck? wow what a toxic way to reply i just asked for a simple question! if you dont want us to be blood suck then put this question in Q&A Forum that is there any vip account or not, nice way to welcome newbies

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...