Kankam bu scripti ne zamandan beri kullanıyorsun?şimdiye kadar sorunum olmadı kaç yıllık script kullanıcısıyım asıl hesabında kullanmadıgın sürece ban yemezsin
Kankam bu scripti ne zamandan beri kullanıyorsun?şimdiye kadar sorunum olmadı kaç yıllık script kullanıcısıyım asıl hesabında kullanmadıgın sürece ban yemezsin
dostum ben elobuddy hatta joduska zamanından beri kullanıyorum bilenler bilir eskileri lol her zaman hesabına ban atar ip ban veya hwid ban atmaz o yüzden sorun olmaz kullanıcı kaybetmek istemiyolar sanırımKankam bu scripti ne zamandan beri kullanıyorsun?
Kanka zamanında bende aynı hileleri kullandımdostum ben elobuddy hatta joduska zamanından beri kullanıyorum bilenler bilir eskileri lol her zaman hesabına ban atar ip ban veya hwid ban atmaz o yüzden sorun olmaz kullanıcı kaybetmek istemiyolar sanırım
sıkıntı olmazKanka zamanında bende aynı hileleri kullandımbi site vardı hatta juduskoyu craklemişti n ile başlıyordu ama unuttum şuan ismini sonra elo buddy de uzun süre kullandım fakato charım ban yiyeli çok oldu onun dışında şimdi bunu kullanmayı düşünüyorum smurfte ama işte diğer charlarımı etkileyeceğinden bir korkum vardı. Kankam birde hazır cevaplamışken sorumu bir soru daha soracağım burdaki diğer tüm hilelerde aynı şekilde oyun dosyasında bir değişiklik yapmıyor değil mi? YANİ smurf kullandığım sürece asıl hesabıma hilesiz girdiğimde bir şey olmaz değil mi?
kesin ban yiyosun ama kullanımına bağlı işte 1 ay kadar kullandığım oldu şu sıralar hemen ban atıyorban yeme oranı nedir hocam