Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kankam bu scripti ne zamandan beri kullanıyorsun?
dostum ben elobuddy hatta joduska zamanından beri kullanıyorum bilenler bilir eskileri lol her zaman hesabına ban atar ip ban veya hwid ban atmaz o yüzden sorun olmaz kullanıcı kaybetmek istemiyolar sanırım

Üye
9 HİZMET YILI
dostum ben elobuddy hatta joduska zamanından beri kullanıyorum bilenler bilir eskileri lol her zaman hesabına ban atar ip ban veya hwid ban atmaz o yüzden sorun olmaz kullanıcı kaybetmek istemiyolar sanırım
Kanka zamanında bende aynı hileleri kullandım :D bi site vardı hatta juduskoyu craklemişti n ile başlıyordu ama unuttum şuan ismini sonra elo buddy de uzun süre kullandım fakato charım ban yiyeli çok oldu onun dışında şimdi bunu kullanmayı düşünüyorum smurfte ama işte diğer charlarımı etkileyeceğinden bir korkum vardı. Kankam birde hazır cevaplamışken sorumu bir soru daha soracağım burdaki diğer tüm hilelerde aynı şekilde oyun dosyasında bir değişiklik yapmıyor değil mi? YANİ smurf kullandığım sürece asıl hesabıma hilesiz girdiğimde bir şey olmaz değil mi?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kanka zamanında bende aynı hileleri kullandım :D bi site vardı hatta juduskoyu craklemişti n ile başlıyordu ama unuttum şuan ismini sonra elo buddy de uzun süre kullandım fakato charım ban yiyeli çok oldu onun dışında şimdi bunu kullanmayı düşünüyorum smurfte ama işte diğer charlarımı etkileyeceğinden bir korkum vardı. Kankam birde hazır cevaplamışken sorumu bir soru daha soracağım burdaki diğer tüm hilelerde aynı şekilde oyun dosyasında bir değişiklik yapmıyor değil mi? YANİ smurf kullandığım sürece asıl hesabıma hilesiz girdiğimde bir şey olmaz değil mi?
sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
beyler 1 gün içerisinde ban yiyorsunuz 10.8 yamasında dikkat edin benim bu patchde 5 charım ban yedi

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis onaylı üye olmak istiyorum.Nasıl olurda bu forum ile geç tanışmışım üzülüyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
beyler kullanıp ban yeme süresi ne kdr test edenler bi söyleyebilirmi

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim ban süresi değişir tek maçta ban yiyende oluyor 1 ay ban yemeyende şu sıralar ban atıyor ama haberin olsun

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu gece güncelleme gelicek büyük ihtimal bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Elinize sağlık gercekten muhtesem denemek icin sabirsizlaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...