Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam genelde 1-2 gun suruyor ben bu sirada baska bi oyun yukleyip onla vakit geciriyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sanirim report yemediginiz surece ban yemiyor. Dün sinirlendim dereceli maçta script açıyorum dedim zaten hesaptan sıkılmıştım hero yok diye, 5 kişi reportladılar ve ertesi gün ban yedim. 15 mayısta hile ile 2 maç atıp kapattığım hesap hala duruyor.

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sanirim report yemediginiz surece ban yemiyor. Dün sinirlendim dereceli maçta script açıyorum dedim zaten hesaptan sıkılmıştım hero yok diye, 5 kişi reportladılar ve ertesi gün ban yedim. 15 mayısta hile ile 2 maç atıp kapattığım hesap hala duruyor.
Ben 3gündür kesintisiz her maçıma urfta script açarak giriyorum ban falan da yemedim duo olarakta dereceli atıyorum ara ara hiç bir sıkıntı yaşamadım. Demen gibi reportlama sistemine göre ban yiyorsun galiba

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi 1 haftadır kullanıyorum sorun yok. Ama güncelleme bekliyoruz. Bu hilenin gerçek adını ya da sitesini pm atabilecek var mı nette bulamadım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sakin ve sabırlı bir şekilde beklemeliyiz arkadaşlar bunu güncelleyen insanlarda robot değiller :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...