Uzman Üye
mesaj sayın 50 nin altına düşmüştür silinme vs durumundabende bekliyorum lakin dün onaylı üyeydim tekrar üye olmuşum bunun nedenini biliyormusun
mesaj sayın 50 nin altına düşmüştür silinme vs durumundabende bekliyorum lakin dün onaylı üyeydim tekrar üye olmuşum bunun nedenini biliyormusun
Kardeşim 50'nin altına düştüğün an atmıştır seni. şuan 50 üstü 24-48 saat falan geçmesi lazım ki onaylı üye olasın. 50-55 den ziyade daha fazla ve güvenli mesaj atman gerekir . 100 mesajdan 50 ye düşen adam çok var rasgele mesaj attığı içinşuan 51 onaylı üye gözükmüyorum
kardeşim şuan güncelleme geldi ve onaylı üye bile değilsinSorunsuz Çalışıyor Teşekkürler
Ben 3gündür kesintisiz her maçıma urfta script açarak giriyorum ban falan da yemedim duo olarakta dereceli atıyorum ara ara hiç bir sıkıntı yaşamadım. Demen gibi reportlama sistemine göre ban yiyorsun galibaSanirim report yemediginiz surece ban yemiyor. Dün sinirlendim dereceli maçta script açıyorum dedim zaten hesaptan sıkılmıştım hero yok diye, 5 kişi reportladılar ve ertesi gün ban yedim. 15 mayısta hile ile 2 maç atıp kapattığım hesap hala duruyor.