Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
siteden yükle diyince 2.pencere açılmıyor bendemi sıkıntı var yoksa herkeste aynımı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sanırım bi sıkıntı var şu an waiting for league of legends yazısı çok geç geliyor ve geldikten sonra giriş yaptığımda lazysharp oyun içerisine enjekte olmuyor?

⚡Yuhanse⚡
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sanırım bi sıkıntı var şu an waiting for league of legends yazısı çok geç geliyor ve geldikten sonra giriş yaptığımda lazysharp oyun içerisine enjekte olmuyor?
hocam aynı sorun bende de vardı reklam engelleyicilerden kaynaklanmakta tüm engelleyicileri kapatmama rağmen düzelmedi google chrome gizli sekmeden açarak çözdüm sorunu

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile onaylı üye den kurucuya geçmiş artık hile yokmu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aşağıdaki gruplardan birinde olmanız gerekiyor diyor hileye erişmek için , onaylı üye erişebiliyor ama hata veriyor erişme durumunda yine sorun var

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile yok artık arkadaşlar büyük ihtimalle admine dün oyun içersinde buradan bu sciprti kullanarak söven şerefsizler olmuş oda kızıp dün kapatmıştı 1 saatliğine gene açtı gene aynısı olmuştur büyük ihtimalle kurucu onayı yaptı kimse giremicek :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öyle küfür yüzünden kapatacağını sanmıyorum , böyle bir programı yapan cidden yetenek sahibi , kafası çalışan bir arkadaşımızdır .Bu oyunun %70 inden fazlasının çoluk çoçuk olduğunun fazlasıyla farkındadır. Bir küfüre bakıp haraket edeceğini sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...