- Yasaklandı
Banlı Üye
11.6 güncellemesi ile windsharptaki FPS sorunu giderildi mi, arkadaşlar henüz deneyemedim konu açmak istedim.
ben fps sıkıntısı cekmiyorum ama skill atmıyor bende sadece evade ve smiter acma kapama menüsü var sadece kite yapıyor scipt anlşamadım yanlıs bişey mi var acabaHayır hala aynı
benim pc tl bazında 100 k ya yakın düşün fps sorunu yaşıyordum şuan 250 fps de oynuyorum 144'e sabitledimVaveclear tuşuna basınca fps sorunu yaşanıyor mu kanka ? Yada genel olarak fps durumundan haberleri vardı birazda olsa hallolmuş mu dersin
Bende sıkıntısız çalışıyorben fps sıkıntısı cekmiyorum ama skill atmıyor bende sadece evade ve smiter acma kapama menüsü var sadece kite yapıyor scipt anlşamadım yanlıs bişey mi var acaba
benim pc tl bazında 100 k ya yakın düşün fps sorunu yaşıyordum şuan 250 fps de oynuyorum 144'e sabitledim
allah allah bende skill atmıyor yaBende sıkıntısız çalışıyor
Yani bu benim soruma cevap olarak evet giderildi oluyor sanırımben fps sıkıntısı cekmiyorum ama skill atmıyor bende sadece evade ve smiter acma kapama menüsü var sadece kite yapıyor scipt anlşamadım yanlıs bişey mi var acaba
benim pc tl bazında 100 k ya yakın düşün fps sorunu yaşıyordum şuan 250 fps de oynuyorum 144'e sabitledim
Eminmisin ? Yazmak için mi yazdınHayır hala aynı
1Hatayı düzeltmek için yeni bir güncelleme beklemeniz gerekeceğini düşünüyorum