- Konuyu başlatan
Üye
rival 650 güzel ama bütçeyi aşıyor .yada hafta sonuna kadar beklicem ufak bir indirim olursa diye
Arkadaşa katılıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSmx-r89 X-pıke ele oturan, ışıklı mışıklı ve keyifli tavsiye ederim.
teşekkürlerArkadaşa katılıyorum
logitech g300s kullanıyorum çok memnunum tavsiyede ederim küçük kullanışlısekmeyi azaltan mause olmaz .macro kullanman lazım.lakin iyi siprey için güzel bir mause da olması önemli.kablolu seçenekler çok.
logitech g300s kullanıyorum çok memnunum tavsiyede ederim küçük kullanışlıPubg için kablolu oyun mouse sekmemeyi azaltan bir mouse önerisi olan var mı
kablosuz olacaklogitech g300s kullanıyorum çok memnunum tavsiyede ederim küçük kullanışlı
Post automatically merged:
logitech g300s kullanıyorum çok memnunum tavsiyede ederim küçük kullanışlı
Olur.Bütçemi çok aşmıyorsa bende indirim kovalayabilirim hafta sonuna kadaro para wifi zor bulursun fakat ben 999 tlye indirimdeyken almıştım. Ve çok memnunum özel switchleri var 1000hz destekliyor 20k dpi var 6 tane tuş var ve tasarımı çok iyi istersen link atabilrim
hiç bakmamıştım bakayım2. el diye tabir edilen siteler üzerinden sıfr ürün satın alabilrisiniz tavsiyemdir. Geçen sene aerox 3 1200 e almıştım
net site ismi atabilirmisin özeldenmillet 2 tane alıyor 1 i boşa çıkıyor çok uyguna ürün bulunuyor şimdiden hayırlı olsun