1200 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1000-1200 TL arası.
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir de Rampage RM-H11 sizce güzel mi? Hem kablosuz hem de iyi yani. Bir de bu bütçeye kablosuz varsa tadından yenmez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam oyun için değilse razerin Bluetooth modeli var ismi Hammer ile başlayan 28 saat gidebiliyor kaliteli kulak içi bir kulaklik beğenir misiniz bilmem ama kendi tavsiyem soyle okulda evde disarida kullanılacak en güzel kulakliklardan biri

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir önceki kullandığım kulaklık HP Pavilion 400'dü. Laptop için ideal bir kulaklık bence ama masaüstü için önermem

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk bundan önce steelseries arctis 9 vardı ama kırıldı bi nedenden dolayı şimdide o kadar pahalı bişey almakistemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gamepower markasını öneririm fiyat performans markası pek beklentin olmasın ama ürünleri bence gayet iyi ve kaliteli fiyatına göre tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben geçenlerde itopya beylikdüzü mağazasından mağazaya özel indirimle HyperX Cloud II aldım 1300tlye. O fiyata daha iyisi yoktur. Hala devam ediyorsa bak derim.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Fujin 7.1 Öneriyorum Yüksek aboneli kanallar incelemişti ve gayet iyi bir kulaklık

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

kardeşim benim buyur hem pc de hemde telefonda kullanabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/

Sennheiser HD 450BT modelini değerlendirebilirsiniz. Bu kulaklık, kablosuz bağlantı, gürültü engelleme özelliği ve yüksek ses kalitesi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca uzun pil ömrüne sahiptir ve kullanımı oldukça rahattır. Diğer bir seçenek olarak, JBL Tune 750BTNC modelini de inceleyebilirsiniz. Bu kulaklık da kablosuz kullanım, gürültü engelleme özelliği ve kaliteli ses performansı sunar. Bütçenize uygun olarak bu modelleri değerlendirebilir ve tercihinizi yapabilirsiniz. Ancak, kulaklıkları satın almadan önce ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemenizi öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
mikrofon onemli degilse garanti tercih logitech g332 akari kokari yok. eski kulakligim mikrofon bozuldugu icin degismistim.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. HyperX Cloud Alpha: Bu kulaklık, geniş ve rahat bir taç bandı, yüksek kaliteli ses sunan 50 mm sürücüler ve çıkarılabilir bir gürültü engelleyici mikrofona sahiptir. Ayrıca dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanıma uygundur.
  2. SteelSeries Arctis 5: Arctis serisi, rahat bir tasarım, iyi ses kalitesi ve net bir mikrofon ile tanınır. Arctis 5, RGB aydınlatma özelliğine sahip bir kulaklık ve USB bağlantısıyla bilgisayara kolayca bağlanabilir.
  3. Razer Kraken Tournament Edition: Bu kulaklık, 50 mm sürücülerle yüksek ses kalitesi sunar. Dahili bir ses kontrol kutusu ve gürültü engelleyici bir mikrofon bulunur. Ayrıca Kraken Tournament Edition, THX Spatial Audio özelliği sayesinde daha immersif bir oyun deneyimi sağlar.
  4. Logitech G Pro X: G Pro X, profesyonel oyuncular için tasarlanmış yüksek kaliteli bir kulaklıktır. 50 mm sürücüler, ses profillerini özelleştirme imkanı sunan bir yazılım ve gürültü engelleyici bir mikrofon içerir. Kulaklığın hafif ve dayanıklı bir yapısı vardır.
  5. Corsair HS70 Pro Wireless: Kablosuz bir seçenek arıyorsanız, HS70 Pro Wireless iyi bir seçenektir. 7.1 surround ses özelliğiyle etkileyici bir ses deneyimi sunar. Rahat tasarımı, kablosuz bağlantısı ve uzun pil ömrüyle oyuncular için ideal bir seçenektir.

Benim Form bakabilirsin
    https://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...