13 Mart Dword Sürüm

• Konuyu başlatan xtragyne1sts
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xtragyne1sts

X
Selamlar. Hileyle oynarken aşırı kasıyor oyun ekran kartım önceden yapmazdı  bunu şimdi kasıyor niyeyse sizdede aynı sorun varmı?

Üye
9 HİZMET YILI
RE: 12 MART DWORD SÜRÜM

Arkada Çalışan Program Varsa Kapa Yada Gereksiz Uygulama Varsa Sil O da Olmazsa Wolfteamdaki Grafikleri Düşür

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI

FedreanDS' Alıntı:
DarkDayS™' Alıntı:
Al İşte Bir Mutant Daha Herkezde Kasıyor Ve Bunun Hakkında Konu Açıldı Bedava Hile Kullanıyorsunuz Sorunlarınız Bitmiyor.

Sende bedava klavye kullaniyorsun ama daha herkes yazamiyorsun?

Abartmana Gerek Varmı Herkez Yazmakmı SUç Belki Daha Kolay Geliyor. Tartışmak İstemiyorum

xtragyne1sts

X

FedreanDS' Alıntı:
DarkDayS™' Alıntı:
Al İşte Bir Mutant Daha Herkezde Kasıyor Ve Bunun Hakkında Konu Açıldı Bedava Hile Kullanıyorsunuz Sorunlarınız Bitmiyor.

üniversiteye kadar zorunlu türkçe var heralde bu arkadaş o derslerde uyumuş. daha herkez değil herkes oldugunu bilmiyor.

yada okullarda adam akıllı öğretilmiyor kendi dilimiz.

Üye
9 HİZMET YILI

yav bu indirenler nasıl indirdi anlatabilirmi ben siteye giriyorum inmiyor başarısız ağ hatası diyor ama netimde bi problem yok lütfen yardım

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI

xtragyne1st' Alıntı:
FedreanDS' Alıntı:

üniversiteye kadar zorunlu türkçe var heralde bu arkadaş o derslerde uyumuş. daha herkez değil herkes oldugunu bilmiyor.

Allahım Sonra Tartışıyoruz Dİye Ban Yiyoruz İşiniz Ne Sizin Herkez Yazmak Suç Olmuş Belki Daha Kolay Geliyor  Hemen Herşeey Sokuyorsunuz Burnunuzu Her Şeyi Düzgün Yazmışım Bir Herkez Yazmak Suç Tartışmak İstemiyorum Böyle Kolay Geldiği İçin Yazıyorum
Ve Bile Bile Yazmaya Devam Edeceğim.

Üye
9 HİZMET YILI

Aynen cok pis kasiyor hilesiz girince sorun yok ama hileyi acinca cok felaket kasma var giderilsin lutfen acilen adminler

xtragyne1sts

X

DarkDayS™' Alıntı:
xtragyne1st' Alıntı:

Allahım Sonra Tartışıyoruz Dİye Ban Yiyoruz İşiniz Ne Sizin Herkez Yazmak Suç Olmuş Belki Daha Kolay Geliyor  Hemen Herşeey Sokuyorsunuz Burnunuzu Her Şeyi Düzgün Yazmışım Bir Herkez Yazmak Suç Tartışmak İstemiyorum Böyle Kolay Geldiği İçin Yazıyorum
Ve Bile Bile Yazmaya Devam Edeceğim.

neyse uzatmayalım.

xtragyne1sts

X

Beyler ban yicem o başlığın hepsi büyük olmucakmış onu yeni okudum o başlığı düzeltme gibi şansım yokmu?

Üye
9 HİZMET YILI

Bu dwordu kullanmayn artık taramasanız ble drekmen ban yıyosunuz soylemedı dmeyn kasmada var tklmalarda var açıkcası b0 k gıbı

xtragyne1sts

X

sonuna kadar M.H<3 ban yesem bile diğer hesabımdan kod paylaşmaya devam edicem merak etmeyin. 3 gün yerim büyük ihtimal fedrean senide özlücem ahbap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...