xtragyne1sts
X
Selamlar. Hileyle oynarken aşırı kasıyor oyun ekran kartım önceden yapmazdı bunu şimdi kasıyor niyeyse sizdede aynı sorun varmı?
FedreanDS' Alıntı:DarkDayS™' Alıntı:Al İşte Bir Mutant Daha Herkezde Kasıyor Ve Bunun Hakkında Konu Açıldı Bedava Hile Kullanıyorsunuz Sorunlarınız Bitmiyor.
Sende bedava klavye kullaniyorsun ama daha herkes yazamiyorsun?
FedreanDS' Alıntı:DarkDayS™' Alıntı:Al İşte Bir Mutant Daha Herkezde Kasıyor Ve Bunun Hakkında Konu Açıldı Bedava Hile Kullanıyorsunuz Sorunlarınız Bitmiyor.
Sende bedava klavye kullaniyorsun ama daha herkes yazamiyorsun?
xtragyne1st' Alıntı:FedreanDS' Alıntı:Sende bedava klavye kullaniyorsun ama daha herkes yazamiyorsun?
üniversiteye kadar zorunlu türkçe var heralde bu arkadaş o derslerde uyumuş. daha herkez değil herkes oldugunu bilmiyor.
yada okullarda adam akıllı öğretilmiyor kendi dilimiz.
DarkDayS™' Alıntı:xtragyne1st' Alıntı:üniversiteye kadar zorunlu türkçe var heralde bu arkadaş o derslerde uyumuş. daha herkez değil herkes oldugunu bilmiyor.
yada okullarda adam akıllı öğretilmiyor kendi dilimiz.
Allahım Sonra Tartışıyoruz Dİye Ban Yiyoruz İşiniz Ne Sizin Herkez Yazmak Suç Olmuş Belki Daha Kolay Geliyor Hemen Herşeey Sokuyorsunuz Burnunuzu Her Şeyi Düzgün Yazmışım Bir Herkez Yazmak Suç Tartışmak İstemiyorum Böyle Kolay Geldiği İçin Yazıyorum
Ve Bile Bile Yazmaya Devam Edeceğim.