Don't be Overpoweringusually what much blocking and dodges right?
exploit var da o yüzdension ve yasuo ne alaka
Post automatically merged:
scriptden yediğini düşünmüyorum 3. parti yazılım diye yazardı
be hangi scripti kullanıyorsun
hielyi 7 aydır kullanıyorum elmas 3hielyi ne zamandır kullanıyorsun ve ban yediğinde hangi ligdeydi
lan seni bgyde gördüm mert bağış sen misin ?kanka evet küfür ettim flameden yedim 14 günü fakat sonra yani 10 saat sonra şuan bakıyorum hesap kalıcı olarak engellendi diyor
nasıl indiriyoruz scripti onaylı üye olmak mı gerek?Başta Sana Ban Atarlar Ve O Süre İçerisinde Tekrardan İncelerler Eğer Gözden Kaçan Birşey Varsa Perma Ban Yersin Genelde Süreli Banı Yapay Zeka Atıyor Perma Ban İse Yetkililer İnceleyip Atıyor Eğer EzAvade Açıksa Ve Cok Fazla Skill Dodge Attıysan Belki Hesabın İncelenirken Dikkat Edilmiş Olabilir Riot Kafasına Göre İş Yapmayı Cok Seviyor Sezon 11 De Bir Süre Script Kullanmayın Ban Dalgası Gelicek Haberleri Var Sezon 11'e Son Maçlara Scriptsiz Girin İncelenirken Sıkıntı Cıkmasın
ne kadar sürede ban yedin kardeş?Knk sen dedin diye şimdi baktım main hesaba 14 gün yemişti açılmasına 2 gün kalmıştı bugün hesabım perma olarak değiştirlimiş hesap askıya alındı yazıyor 3. parti yazılım yazmıyor ama ne alaka 14 gün banı permaya çevirmek
ne kadar sürede ban yedin kardeş?Knk sen dedin diye şimdi baktım main hesaba 14 gün yemişti açılmasına 2 gün kalmıştı bugün hesabım perma olarak değiştirlimiş hesap askıya alındı yazıyor 3. parti yazılım yazmıyor ama ne alaka 14 gün banı permaya çevirmek
elmasdan yukarıya kasmak zor mu kardeş?exploit var da o yüzden
hielyi 7 aydır kullanıyorum elmas 3