14 Gün ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben dün 14 gün ban yedim sabah yani şuan bi bakayım dedim hesap perma bana dönmüş bu neden olabilir scden olabilir mi sion ve yasuo oynamadım

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
küfür falan ettiysen belki ondan dolayı yemişsindir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka evet küfür ettim flameden yedim 14 günü fakat sonra yani 10 saat sonra şuan bakıyorum hesap kalıcı olarak engellendi diyor

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Başta Sana Ban Atarlar Ve O Süre İçerisinde Tekrardan İncelerler Eğer Gözden Kaçan Birşey Varsa Perma Ban Yersin Genelde Süreli Banı Yapay Zeka Atıyor Perma Ban İse Yetkililer İnceleyip Atıyor Eğer EzAvade Açıksa Ve Cok Fazla Skill Dodge Attıysan Belki Hesabın İncelenirken Dikkat Edilmiş Olabilir Riot Kafasına Göre İş Yapmayı Cok Seviyor Sezon 11 De Bir Süre Script Kullanmayın Ban Dalgası Gelicek Haberleri Var Sezon 11'e Son Maçlara Scriptsiz Girin İncelenirken Sıkıntı Cıkmasın

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hielyi ne zamandır kullanıyorsun ve ban yediğinde hangi ligdeydi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. Bence yaptığınız flame ve ettiğiniz küfürlerden dolayı süresize çevrildiğini düşünüyorum. Sc'den dolayı ban olsaydı belirtilirdi. Bazı küfürlerin affı olmuyor, süresiz banlıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hileden ban yediğin taktirde 3.parti yazılım der direkt olarak... sen 14 gün yemişsin manuel incelemeye alınmış veya başka bir rapora daha denk gelinince dikkat çekmiş o sırada (riotun tek seferde manuelden perma attığı küfürlerden birini etmişsin bunlar da : all*h - k*tap - ta*rı - d*n - s*yaset vb. unsurları içeren şeyler muhtemelen bunlardan birine denk gelindiği için permaya çevirmişlerdir bende de olmuştu oradan biliyorum biraz daha sakin oyna veya herkesi mutele oyunlarında)

Üye
5 HİZMET YILI
Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler , teşekkürler gibi!

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knk sen dedin diye şimdi baktım main hesaba 14 gün yemişti açılmasına 2 gün kalmıştı bugün hesabım perma olarak değiştirlimiş hesap askıya alındı yazıyor 3. parti yazılım yazmıyor ama ne alaka 14 gün banı permaya çevirmek

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Başta Sana Ban Atarlar Ve O Süre İçerisinde Tekrardan İncelerler Eğer Gözden Kaçan Birşey Varsa Perma Ban Yersin Genelde Süreli Banı Yapay Zeka Atıyor Perma Ban İse Yetkililer İnceleyip Atıyor Eğer EzAvade Açıksa Ve Cok Fazla Skill Dodge Attıysan Belki Hesabın İncelenirken Dikkat Edilmiş Olabilir Riot Kafasına Göre İş Yapmayı Cok Seviyor Sezon 11 De Bir Süre Script Kullanmayın Ban Dalgası Gelicek Haberleri Var Sezon 11'e Son Maçlara Scriptsiz Girin İncelenirken Sıkıntı Cıkmasın
nasıl indiriyoruz scripti onaylı üye olmak mı gerek?
Post automatically merged:

Knk sen dedin diye şimdi baktım main hesaba 14 gün yemişti açılmasına 2 gün kalmıştı bugün hesabım perma olarak değiştirlimiş hesap askıya alındı yazıyor 3. parti yazılım yazmıyor ama ne alaka 14 gün banı permaya çevirmek
ne kadar sürede ban yedin kardeş?

ne kadar sürede ban yedin kardeş?

exploit var da o yüzden

hielyi 7 aydır kullanıyorum elmas 3
elmasdan yukarıya kasmak zor mu kardeş?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben anlamadım bu 14 gün küfürden yiyip sonra 3 partidenmi yediniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
küfürden dolayı yemişsindir knk
hile varsa ondanda yemişsin dir

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Benimde hesaplarımdan biri 14 gün ban yemişti şu an perma olarak güncellenmiş çok garip

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yersin kanka bandda yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...