Yaşayan efsane
Süper Üye
- Ödüller
- 7
3500 tl civarı monitör önerisi. Asus TUF serisi monitör alacaktım ancak kronik ghosting sorunu olduğunu söylediler ne almak mantıklı ?
VA olduğu için içime pek sinmedi hocam Ghosting olma olasılığı yüksek test ettiniz mi ?Hocam kendim Excalibur'un 200 Hz 1080 p monötörünü kullanmaktayım, HDR Free sync ve Gsync destekli tam bir fp ürünü, belki bakarsın diye link bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hiç bir sıkıntı yok hocam, normalde excalibur, yani çok da içime sinen bir marka değildir fakat bu sefer yapmışlar. Tabii karar sizin.VA olduğu için içime pek sinmedi hocam Ghosting olma olasılığı yüksek test ettiniz mi ?
Hocam sanırım yazdığımı okumadınız .d TUF serisin de kronik Ghosting sorunu varmış diye yazdım ve bana asus tuf serisi öneriyorsunuzAsus tuf serisine bakabilirsin hocam bütçene uygun bir monitör bulabilirsin gayet güzel modelleri var işlevli f/p
Rampage Curved serisi var internette bakabilirsin3500 tl civarı monitör önerisi. Asus TUF serisi monitör alacaktım ancak kronik ghosting sorunu olduğunu söylediler ne almak mantıklı ?
200 hz e aşırtma ile mi çıkıyor yoksa normal dp kablosu ile direkt olarak 1920x1080 de destekliyor mu ayrıca kutudan dp kablosu mu çıkıyor.Hiç bir sıkıntı yok hocam, normalde excalibur, yani çok da içime sinen bir marka değildir fakat bu sefer yapmışlar. Tabii karar sizin.
Tamamiyle fiyatını hak etmeyen bir seri hocam rampage monitörler.Rampage Curved serisi var internette bakabilirsin
Kim söylüyor bunu hocam okudum başlığı ve yine tuf öneriyorum kaç senedir çevremdeki ve ben de dahil insanlar kullanıyor böyle bir problemle karşılaşmadıkHocam sanırım yazdığımı okumadınız .d TUF serisin de kronik Ghosting sorunu varmış diye yazdım ve bana asus tuf serisi öneriyorsunuz![]()
Gidip yorumlarına ve malum forum da şikayetçilerine bakabilirsinizKim söylüyor bunu hocam okudum başlığı ve yine tuf öneriyorum kaç senedir çevremdeki ve ben de dahil insanlar kullanıyor böyle bir problemle karşılaşmadık
DP ile çıkıyor, herhangi bir aşırtma yok ve gerekli tüm kablolar birlikte geliyor kral.200 hz e aşırtma ile mi çıkıyor yoksa normal dp kablosu ile direkt olarak 1920x1080 de destekliyor mu ayrıca kutudan dp kablosu mu çıkıyor.
Post automatically merged:
Tamamiyle fiyatını hak etmeyen bir seri hocam rampage monitörler.
Bakayım bi hocam ya ah bide yükseltme ayarı olsaydı güzel olurdu. Monitörü duvara sabitlemek için arkasında yuvaları var mı acaba ?DP ile çıkıyor, herhangi bir aşırtma yok ve gerekli tüm kablolar birlikte geliyor kral.
4 Adet yuva mevcut hocam.Bakayım bi hocam ya ah bide yükseltme ayarı olsaydı güzel olurdu. Monitörü duvara sabitlemek için arkasında yuvaları var mı acaba ?
Ben de ona yakınmıştım ama fiyatının çok üstünde kaliteli monitör hocam be.Bakayım bi hocam ya ah bide yükseltme ayarı olsaydı güzel olurdu. Monitörü duvara sabitlemek için arkasında yuvaları var mı acaba ?
Evet evet onu fark ettim ancak 240hz olmaması neden diye sordurttu4 Adet yuva mevcut hocam.
Post automatically merged:
Ben de ona yakınmıştım ama fiyatının çok üstünde kaliteli monitör hocam be.
Valla haklısın ya ortada kalmış 200 Hz , onu bunu bırakalım mükemmel monitör,almayı düşünürsen memnun kalacağının garantisini verebilirim. Sen yine de biraz daha araştır istersen, şimdiden hayırlı olsun kral.Evet evet onu fark ettim ancak 240hz olmaması neden diye sordurttubari 240hz yapsaydınız
3500 tl civarı monitör önerisi. Asus TUF serisi monitör alacaktım ancak kronik ghosting sorunu olduğunu söylediler ne almak mantıklı ?
Eyw sanırım bu monitörü alıcam ya, daha dengi yoksa veya Lenovo G24-20Valla haklısın ya ortada kalmış 200 Hz , onu bunu bırakalım mükemmel monitör,almayı düşünürsen memnun kalacağının garantisini verebilirim. Sen yine de biraz daha araştır istersen, şimdiden hayırlı olsun kral.
Hocam Lenovo G24-20 gerçekten güzel monitör fakat tasarımı bi tık sade ve curved olmaması üzdü doğrusu, tabi IPS panel olması da bir artı, ikisinden birini seçebilirsin aslında.Eyw sanırım bu monitörü alıcam ya, daha dengi yoksa veya Lenovo G24-20
144h better3500 tl civarı monitör önerisi. Asus TUF serisi monitör alacaktım ancak kronik ghosting sorunu olduğunu söylediler ne almak mantıklı ?