kapıştırdıgım falan yok tavsiye öneri bekliyorum bromHocam 60hz monitör ile 144hz monitörü kapıştırırsan tabikide 144hz daha iyi cs:go gibi fps oyunlarında gölge diye birşey var biliyrmusun bilmem ama 144hz burda daha iyi gölge ve frame olarak.
Teşekkürler başka ama biraz pahalı değilmi yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bütçeniz nedir?Teşekkürler başka ama biraz pahalı değilmi ya![]()
saol başkan önerini dikkate alıcamöncelikle ekran kartına göre G-Sync mı FreeSync mı monitör alacaksın ona dikkat et. Tepkime süresi 5 ms altı olmasına dikkat et 1ms altına inmene gerek yok. marka güvenilirliğine, türkiye servis kalitesine dikkat et yeter. Samsung Lg Asus AOC Acer aklıma ilk gelen markalar.
Max 1600 2 binlere çıkmayı düşünmüyorum . Zaten onerı ıstememın sebeblerınden bırıde buydu piyasada cok 144 var ama fıyat dengelerı yok fiyata goremı iyi performan verıcek yoksa uygun olup muhtesem cihazlarda varmı :/Bütçeniz nedir?
Birazcık daha verip bunu alırsan iyi olur pişman olmazsın mükemmel bir monitör.saol başkan önerini dikkate alıcam
Post automatically merged:
Max 1600 2 binlere çıkmayı düşünmüyorum . Zaten onerı ıstememın sebeblerınden bırıde buydu piyasada cok 144 var ama fıyat dengelerı yok fiyata goremı iyi performan verıcek yoksa uygun olup muhtesem cihazlarda varmı :/
inceledim hoş duruyor bi tek şuan 27 ınc kullandıgım ıcın 24 kucuk gelıcek dıye korkuyorum ama saolBirazcık daha verip bunu alırsan iyi olur pişman olmazsın mükemmel bir monitör.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
önerebilirsin dostum beklıyorumBiraz daha koyarsan hem 165 hemde 1ms tavsiye ederim ben aldım aynısından 2 tane gayet iyi curved olması bi harika.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap