Ekstra bir farkı göremezsin faydası olmaz ama geçmek istiyorsan'da gecikmesi (ms) düşük olan bir monitör ve OLED IPS gibisinden kaliteli panelleri olan bir monitör tercih etmeni öneririm aradaki HZ farkını hiç bir şekilde anlamazsın ama en azından daha kaliteli monitörün olurMerhaba arkadaşlar,
Şu anda 144Hz monitör kullanıyorum. Valorant için 165Hz'ye geçsem çok fazla fark eder mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?
sistemin iyi değilse bulaşma 140 fps üstünü göremiyorsan 244hz işine yaramaz dostum 3A oyunları 244 de oynıyıcam dersen oynayamazsın sistemin iyi olsa da tam verimi alamazsın valo cs fps giricem dersen ve sistemim iyi dersen 244 fps i görüyorum diyosan da karar senin bende 3080 xtreme var ama 3A oyunlarda bile ultrada 244 ü görmüşlüğüm belki yoktur.240hz ye değermi peki arkadaşlar. Ciddi oranda fark varmı ?
evet, fazla fark var, 144 hzyim arkadaşım 240 aradaki fark olağanüstü, çıkmadan vuruyordu beni.240hz ye değermi peki arkadaşlar. Ciddi oranda fark varmı ?
240 tavsiyemdir farkı gerçekten anlarsın 165 de o kadar büyük bir fark olmazMerhaba arkadaşlar,
Şu anda 144Hz monitör kullanıyorum. Valorant için 165Hz'ye geçsem çok fazla fark eder mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?
maddi durumun warsa 240 gec kardesimMerhaba arkadaşlar,
kral açık konuşim deymez eğerki sistemin çok iyiyse 240hz al 144 ile 165 arasındaki fark nerdeyse yok diyebilirimMerhaba arkadaşlar,
açıkcası sistemin ile ilgili detay vermemişsin kaç fps alıyorsun etki etmesi için 170-200 arası fps alman lazım ki bu da çok fazla etkilemez 144 den 165 e geçmek yerine 244 hz geçmek daha mantıklı olur ama tabiki sistemin 250-300 fps arası veriyorsa eğer vermiyorsa gereksiz masraftan öteye gitmez 144 hz monitör baya yeterli aslına bakarsan sistemin 300 fps vermiyorsa boşa masrafa gerek yok ne kadar yüksek hz monitör alsanda sistemin onu sana veremedikten sonra bi anlamı yok maalesefMerhaba arkadaşlar,
240hz farkeder tabikide 240 fps alıyorsanız240hz ye değermi peki arkadaşlar. Ciddi oranda fark varmı ?