Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
144 Hz monitörle 244 Hz monitör arasında fark var mı?
144 hz monitör kullandım 240 hz ile tabiki fark var bütçeyi zorlamıcaksa 240 tabiki fakat 144 hz de iş görür 60hz den 144 geçince farkın ne derece üst seviyede olduğunu anlayacaksınız.
knk hz'yi sana şöyle özetliyim fps'in 30 iken 60 a geçince deli bi fark görüyorsun ya aynı o mantık ama hz fps göre çalışır yani pcin 150 fps alırken oyunda gidip 244 hz alma işe yaramaz
evet 144 ve 240 arasında çok fark var en önemli şeylerden biri hz tabi fps oyunları tercih ediyorsan daha önemli eğer çok aran yoksa fps oyunları ile gta gibi oyunlarda ekran kartına ağırlık vermen monitör yerine daha iyi olur
çok önemli ise ve esporcu falan olmak istiyorum dersen 244 hz tercihin olmalı, he yok ben normal iyi bir şey istiyorum falan esporcu olmayacağım dersen 144 hz öneririm
Artık büyük ölçüde önemli bir yer kaplamaya başladı monitör hertz'in ne kadar yüksek olursa ona göre 1-0 önde başlamış oluyorsun zaten özellikle fps oyunlarında gerçekten faydasını görüyorsun ve arada ki farkı hissediyorsun. 144 hz varken 244'e gerek var mı konusuna gelirsek maddi bütçen yetiyorsa tabii ki de 244 al derim çünkü sürekli yeni oyunlar geliştiriliyor ona göre grafikler de geliştiriliyor öncesinde dediğim gibi seni her zaman bir adım öne taşır ama çok fazla oyun oynamıyorsan bir yerden sonra oyun oynamayı bırakma ihtimalin varsa veya maddi açıdan fazla para çıkmasını istemiyorsan da 144 işini rahatlıkla görür en azından çoğu oyuncu kesimine göre önde olursun. Alıcak olursan eğer şimdiden hayırlı olsun ve kesinlikle ölü piksel durumunu unutma güzel bir şekilde test ve ölü piksel garantisi veren çıktığı halde değişim sağlayan satıcılardan almanı tavsiye ederim.