fps oyunlarında falan etkilerini çok büyüktür ama hikaye oyunlarında o kadarda fark etmezMerhaba sevgili doslar monitör almaya karar verdim fakat 144 hz ile 240 hz aynı inçlerde monitörlerin aralarında çok büyük bir fark var mıdır varsa nelerdir mesela ben witcher 3 oynadığımda çok etkiler mi sevgiler...
evet etkili 240 herzMerhaba sevgili doslar monitör almaya karar verdim fakat 144 hz ile 240 hz aynı inçlerde monitörlerin aralarında çok büyük bir fark var mıdır varsa nelerdir mesela ben witcher 3 oynadığımda çok etkiler mi sevgiler...
bana yok o kadar fazla fark yok ama 240 hz çok daha iyi olurMerhaba sevgili doslar monitör almaya karar verdim fakat 144 hz ile 240 hz aynı inçlerde monitörlerin aralarında çok büyük bir fark var mıdır varsa nelerdir mesela ben witcher 3 oynadığımda çok etkiler mi sevgiler...
fazla etkisi olmazMerhaba sevgili doslar monitör almaya karar verdim fakat 144 hz ile 240 hz aynı inçlerde monitörlerin aralarında çok büyük bir fark var mıdır varsa nelerdir mesela ben witcher 3 oynadığımda çok etkiler mi sevgiler...