attığım linklerden birini alıcam zaten hangisini almalıyımyeterde artar dostum gta 5 gibi oyunları her türlü oynatır ben daha 3 ay önce ince hesaptan hazır sistem aldım bu pcBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapçok bile yetti fazla geldi her şeyi kaldırıyor senin sistemde sağlam emin ol oynatır yani
2060 süper daha iyi değildi 1660 superdenPhantom Silver al kesinlikle
ya tabi sana kalmış orası içinden hangisi geliyorsa onu al ama ben diyorum phantom silver daha iyi bence2060 süper daha iyi değildi 1660 superden
çok teşekkürler broBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBu işini çok güzel görecektir istersen işlemci 5600-5600x çekip daha da güçlü bir bilgisayar haline getirebilirsin hem yayın açabilirsin hem de 3050'den güçlü bir kart olduğu için 2060 super seni hiç bir oyunda yarı yolda bırakmaz ve çok güncel şekilde bütün oyunları ultra ayarlarda RTX + DLSS desteğiyle iyi performans alacak şekilde oynayabilirsin kasa mesh kasa ve ferah ısı problemi yaşayacağını da düşünmüyorum dediğim gibi işlemci 5600-5600x olabilir 5500 de yeterlidir bu sana kalmış bir durum o yüzden bu pc düşünmeni tavsiye ederim fiyat performans açısından çok güçlü bir pc![]()
50 k para verip şarja takıp anca 200 fps alan pckanka bence hiç masaüstü uğraşma direk git laptop al excalibur öneririm
kanka ne 50 k sı excalibur buldum bitane 23 k gideri var tabii fanlar baya sesli olur50 k para verip şarja takıp anca 200 fps alan pc![]()
+10 k para koyup laptop mu alıcamkanka ne 50 k sı excalibur buldum bitane 23 k gideri var tabii fanlar baya sesli olur![]()
2060lı bu gün indirime girmiş zaten ailemle konuşucam direkt bugün alıcamBu dönemde 1660S almak çok kötü yani hayal kırıklığı paranı çöpe atmak gibi bir şey 3050 veya 2060S li pc toplaman senin için daha karlı nerdeyse aynı fiyat teknolojiye göre hareket etmek gerekiyor 1660S pc alırsan paranı çöpe atmış olursun hiç öyle bir girişimde bulunma bile.