- Yasaklandı
-
amd lerde yanma ısınma sorunları ile karşılaşan tanıdıklarım var önermem tasiyem nvdia
aga kesinlikle nvidia almalısın cünkü yazılım tarafında daha kapsamlı acık bi ekran kart firması amd malesef bu sonucu veremiyor msi bilgisayar kullanıyorum ekran kartım mesela amd benim amd r7 240 yazılım sorunu var windows da ekran boştayken oyun ici loldeyken crash yiyorum 2022 en güncel sürüm olmasına rağmen amdnin sorunu yazılım başka hangi kartlar sorunlu bilmiyorum diğer arkadaşlar benim yorumumu alıntı yapıp tamamlasılar herkese iyi forumlar
Driver çökme olayı 2015 de kaldı.Hocam marka olarak Asus veya MSI bakın diğer bilindik markalarda olur. Önerim amd ekran kartı almayın çok fazlasıyla driver çökme sorunları vs. oluyor nvdia tercihimdir teknolojisi daha iyi nvdianın
öyle ama yine de wattman hatası vs bir kaç sorun oluyor geçen mesela valo da ekranım bulanıktı piksel piksel ekran kartı sürümünü düşürdüm tekrar yükselttim düzeldi bu tarz hatalar da oluyor ve AMD'de oluyor sadece bunlar bir allahın kulundan Nvidia da şöyle sorun oldu diye duymadım görmedim. aynı şekilde PUBG de (steam) smoke atıldığında smoke içi ve dışı fps 10 düşüyor bu amd kartlar da var sadeceDriver çökme olayı 2015 de kaldı.
amd knk dah iyiAMD kartlarının fiyat-performans oranı genellikle daha yüksek olduğu için birçok kullanıcı AMD kartları tercih ediyor. Ancak, AMD kartların kalite ve dayanıklılık açısından en iyi markası hangisi sorusuna kesin bir cevap vermek zordur.
Özellikle, AMD grafik kartları üreten üreticiler arasında bazıları, özellikle de Asus, MSI, Gigabyte, Sapphire ve XFX gibi büyük markalar, öne çıkmaktadır. Bu markalar, kaliteli bileşenler, yüksek performans ve daha uzun garanti süreleri gibi avantajlar sunarak, kaliteli AMD kartlar sunmaktadırlar.
Ancak, marka seçimi sadece bir faktör değildir. Kartın fiyatına, özelliklerine, soğutma sistemi ve boyutuna gibi diğer faktörlere de dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin, özellikle küçük bir kasada kullanmayı planlıyorsanız, boyutu küçük olan kartları tercih etmeniz daha uygun olabilir.
Sonuç olarak, AMD kartları tercih etmek isterseniz, büyük markaların ürettiği modellere bakabilir ve özelliklerini, boyutlarını ve fiyatlarını karşılaştırarak en uygun seçeneği seçebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?