- Yasaklandı
-
hocam NVIDIA tercih edebilirsin hem perfomas açısından hemde kalite olarak daha iyi benceÖncelikle NVIDIA almayı düşündüm yani RTX 3060 Ti almayı düşündüm ve sonra eş değer AMD kartların fiyat olarak daha uygun olduğunu gördüm ancak burada kalite bakımından hangi marka tercih edilmelidir?
Başka forumlarda da arayabilirsin hala yaşıyanlar varDriver çökme olayı 2015 de kaldı.
merhaba f-p istiyorsan amd bütçen yetiyorsa nvidia kartları derim. ben şahsen amd kullanıyorum tercih seninÖncelikle NVIDIA almayı düşündüm yani RTX 3060 Ti almayı düşündüm ve sonra eş değer AMD kartların fiyat olarak daha uygun olduğunu gördüm ancak burada kalite bakımından hangi marka tercih edilmelidir?
AMD ninde Fidelity FX 2.0'ı var hatta yapılan testlerde DLSS e fark attığı defalarca kanıtlandı.Bazı arkadaşlar yorumlarda AMD ekran kartları fiyat-performans açısından daha iyi yazmış. Dediklerine kesinlikle katılıyorum ama bence kesinlikle NVDIA. AMD ekran kartları NVDIA göre daha ucuz evet ama NVDIA'nın oyunlarda sağladığı DLSS desteği mevcut. Zaten oyun oynamak için ekran kartı alıyorsun DLSS desteğinin sağladığı Grafik ve FPS artışı sayesinde daha rahat edersin. Ayrıca bütün oyunlar artık DLSS desteği sağlıyor ki NVDIA'nın gelecek günlerde çıkaracak yeni özelliklerini de dikkate almak lazım bu yüzden benim tavsiyem NVDIA'dan yana.
KNK ışık süzme senin için önemli değilse amd alÖncelikle NVIDIA almayı düşündüm yani RTX 3060 Ti almayı düşündüm ve sonra eş değer AMD kartların fiyat olarak daha uygun olduğunu gördüm ancak burada kalite bakımından hangi marka tercih edilmelidir?
Her ikisi de özellikleriniz için uygundur, ancak şu anda var olan amiral gemisi oyunların çoğu için optimize edildikleri için nvidia grafik kartlarını öneriyorum.First of all, I thought of buying NVIDIA, so I thought about buying the RTX 3060 Ti, and then I saw that equivalent AMD cards are more affordable, but which brand should be preferred in terms of quality here?
Oyunlarda ısındığını duydum doğrumu buaga eğer yazılımla fln uğraşıyorsan NVİDİA eğer ki yok ben oyun oynicam fln fln diyorsan AMD .
kesinlikle doğru söylüyorsun fiyat çok da önemli olmamalıBazı arkadaşlar yorumlarda AMD ekran kartları fiyat-performans açısından daha iyi yazmış. Dediklerine kesinlikle katılıyorum ama bence kesinlikle NVDIA. AMD ekran kartları NVDIA göre daha ucuz evet ama NVDIA'nın oyunlarda sağladığı DLSS desteği mevcut. Zaten oyun oynamak için ekran kartı alıyorsun DLSS desteğinin sağladığı Grafik ve FPS artışı sayesinde daha rahat edersin. Ayrıca bütün oyunlar artık DLSS desteği sağlıyor ki NVDIA'nın gelecek günlerde çıkaracak yeni özelliklerini de dikkate almak lazım bu yüzden benim tavsiyem NVDIA'dan yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?