- Konuyu başlatan
Laptop düşünmüyorum, Laptop üzerine baya bilgilendirme videosu izledim mantıksız buluyorumknk kasaa istiyorsan birşey diyemem ama kullandıgım ve memnun oldugun monster abra a6 v16.7 serisi güzel
Laptop düşünmüyorum, Laptop üzerine baya bilgilendirme videosu izledim mantıksız buluyorumknk kasaa istiyorsan birşey diyemem ama kullandıgım ve memnun oldugun monster abra a6 v16.7 serisi güzel
Dediğim gibi laptoplara pek ilgili değilim, performansları çok az geliyorİnternet Üzerinden Abartı Yazıyorlar Ama Önerebilicegim Casper
Ben 2010 dan belli casper kullanıyorum Masaüstü dizüstünü sevmiyorum fakat casperin masaüstüsü öneririm o kadar yıl tecrübemle ama şimdi eskiye göre casper nasıl tartişilirDediğim gibi laptoplara pek ilgili değilim, performansları çok az geliyor
az fiyat ekleyip Gigabyte A5 K1-AEE1130SD alabilirsinYakın bir zamanda 15 bin TL gibi bütçeyle yeni sisteme geçmeyi düşünüyorum. Hazır sistem önerisi alabilir miyim?
Hocam gayet guzel sistem alinabilirYakın bir zamanda 15 bin TL gibi bütçeyle yeni sisteme geçmeyi düşünüyorum. Hazır sistem önerisi alabilir miyim