15 Temmuz Kahramanlarımız (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Soylu:Suriyeliler bizim 15 temmuz kahramanlarımız demişti
-Türkiye Sınırında Yürüyen Binlerce öso Ve nusra taraftarı bağırıyor. TÜRK Ordusu Haindir Diye.
20190830_165719.jpg

-Videoyu internette bulabilirsiniz
-Suriyeli 3 harfliler, konvoy halinde Türkiye sınırına ilerliyor
20190830_172454.jpg

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya herkes suriyeliler hakkında bişeyler biliyor yada ben ırkçıyım ? bunlar hala eskisi gibi burada yaşamaya devam ediyor ilerde iç savaş sebebi bile olur

yazcak çok şey varda kurallar da var

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ya herkes suriyeliler hakkında bişeyler biliyor yada ben ırkçıyım ? bunlar hala eskisi gibi burada yaşamaya devam ediyor ilerde iç savaş sebebi bile olur

yazcak çok şey varda kurallar da var

katılıyorum son derece haklısın...

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
O konvoyu bombalayıcaksın bak bakim bidaha baş kaldırabiliyorlarmı

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Besle kargayı oysun gözünü

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Başımıza ne zaman Türkçü bir Başkan gelirse ozaman değişicek senorya bence çünkü baştaki adamın tek bir sözüne bakar '' Vur Emri Verildi '' Sınıra Girmeye Çalışan Duvarları Zorlayanlar Tek Tek İndirilirse Hiç Bir Sıkıntı Olmaz Reyhanlıya Gireceğiz Yakıp Yıkacağız Diyorlar Öyle Bir Şey Olursa Olan Yine Bizim Milletimize Olucak Onlara Karşı Koyucaz Onları Öldürürsek Adalette Yargılanacağız Onlar İse Sadece Sınırdan Uzaklaştırılır Girenler Varmış İHA'lar ile tespit edip dışarı atmışlar benim tercihim vur emri sadece yakın uçuşla bir bomba bıraksalar g*t korkusundan bakın nasıl geri dönüyorlar yada taciz atışları yapılsın benim görüşlerim böyle baştaki adamın iyi yaptığı şeylerde var eyvallah fakat eğer bizim milletimize zarar verecek bir karar veriyorsa ozaman olacaklardan sorumludur..

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ülkeden kovacaklar bizi geçmişe bakarsanız emsallerini görebilirsiniz.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
başimizdaki adam yüzünden bunları yaşadık bizene onlardan neymiş müslüman kardeşmiş karına kızına bakıyor o dedigin müslüman kardeş ama boyle giderse yakında chp donemi başlayacak artık akp ve mhp bitip chp iyi parti vb partilerin devri geliyor hazır olun bence

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
başimizdaki adam yüzünden bunları yaşadık bizene onlardan neymiş müslüman kardeşmiş karına kızına bakıyor o dedigin müslüman kardeş ama boyle giderse yakında chp donemi başlayacak artık akp ve mhp bitip chp iyi parti vb partilerin devri geliyor hazır olun bence
Batsın kardeşlik suriyeliler kardeşim değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...