Michael Corleone
Seçkin Üye
xiomi serisinden almanı öneririrm
Bakıyorum şimdihuawei A serisine bak kanka
Xiaomi mi yoksa samsung mu belirtmemissinBence note 8 pro
ne demekHacı j serisi iyi degil yaw . Şarj konusunda ve ısınma konusunda problem yaratıyo
Post automatically merged:
Donma veya kasma var mı
Eyvallah aklımda bulunsun
Anladım reis eyvallahoyun oynadığın müdetce biraz hızlı gidiyor şarjı evet ama dıer konularda ve oyunlarda kasma sorunu yasatmıyor . dersen ben kasmadan oynayım sarj takarım onerırım sarj olsun dersen bu fıyatlara zor bulursun reıs o tur telefon
samsungun note 8 pro telefonu yok ki. Xiaomi dedim benBakıyorum şimdi
Xiaomi mi yoksa samsung mu belirtmemissin
Xiaomi Redmi Note8 64 GB alabilirsin Kamera,Pil,Ram açısından alabilirsin güzel telefon öneririmYeni telefon alacam 1500 ile 2000 tl arası en iyi telefon hangisi
Pardon reis samsung unda varya note serisi kafam oraya gittisamsungun note 8 pro telefonu yok ki. Xiaomi dedim ben
Eyvallah kardeş kullanıyorsan bişi soracam kendi kamera uygulaması kullanışlı degilmis galiba bi bilgin var miXiaomi Redmi Note8 64 GB alabilirsin Kamera,Pil,Ram açısından alabilirsin güzel telefon öneririm
Rica ederimAnladım reis eyvallah
Eyvallah bende xiaomi almayı düşünüyorumxiaomi almalısın knk iyi telefen fiyat performansdada iyi
ben iphone kullanıyorum ama arkadaşlarımın hepsi note8 kullanıcısı hiçbirinden bir şikayet almadım hepsi memnun arka kamera 60 MP 4 tane kamerası var ön kamerada 13 MpEyvallah kardeş kullanıyorsan bişi soracam kendi kamera uygulaması kullanışlı degilmis galiba bi bilgin var mi
Şuan telefonum yok idareten bi arkadaştan ödünç aldim o yüzden yoksa bende şuan almayı düşünmüyorumŞu karantina bittikten sonra yurtdışından ben de telefon almayı planlıyorum bence biriktir paranj sende öyle yap