hocam bu devirde ne ucuz dedin gibi kulaklık bulmak ciden zor ama biraz bakıncaMerhabalar, kafa üstüne takılan kafa bandı olan büyük kulaklıklardan istemiyorum. Genel olarak oyun oynarken kullanacağım için şarjı hemen bitmeyen, kullanım süresi yüksek bir kulaklık arıyorum. Bluetooth veya Wireless bağlantılı olabilir. Mikrofonlu kulak içi veya kulak üstü kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler, bütçe 1500 TL.
oyun için kullanıcaksan razer hammerhead var kulakiçi 1k civarı bişeyMerhabalar, kafa üstüne takılan kafa bandı olan büyük kulaklıklardan istemiyorum. Genel olarak oyun oynarken kullanacağım için şarjı hemen bitmeyen, kullanım süresi yüksek bir kulaklık arıyorum. Bluetooth veya Wireless bağlantılı olabilir. Mikrofonlu kulak içi veya kulak üstü kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler, bütçe 1500 TL.
Dostum tam bütçene uygun bir kulaklık önereceğim gerek mikrofon, ses kalitesi, şarjı, malzeme kalitesi olsun bunların hepsi üst düzey bir şekilde yapmışlar gönül rahatlığıyla alabilirsinizMerhabalar, kafa üstüne takılan kafa bandı olan büyük kulaklıklardan istemiyorum. Genel olarak oyun oynarken kullanacağım için şarjı hemen bitmeyen, kullanım süresi yüksek bir kulaklık arıyorum. Bluetooth veya Wireless bağlantılı olabilir. Mikrofonlu kulak içi veya kulak üstü kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler, bütçe 1500 TL.
very helpful for meSennheiser Hd 400s
Merhabalar, kafa üstüne takılan kafa bandı olan büyük kulaklıklardan istemiyorum. Genel olarak oyun oynarken kullanacağım için şarjı hemen bitmeyen, kullanım süresi yüksek bir kulaklık arıyorum. Bluetooth veya Wireless bağlantılı olabilir. Mikrofonlu kulak içi veya kulak üstü kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler, bütçe 1500 TL.
hocam bu kulaklık tam bir giriş seviyesi klasik logitech kulaklığı usb dongle ile bilgisayarda gecikme yapıyormuş diye duydum ayrıcahocam bu devirde ne ucuz dedin gibi kulaklık bulmak ciden zor ama biraz bakınca
bu nu buldum
LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- SİYAH 1 ürün 1600 tl biraz geçiyor ama dala altında bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?