1500 TL'ye kadar oyun kulaklığı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar 1500 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi yaparken lütfen kullandığınız/deneyimlediğiniz kulaklıkları önerme sebepleriniz ile birlikte yazın bu sayede ben de neden onları tercih etmem gerektiğini anlayabilirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

NOT: Mikrofon performansı benim için çok önemli.

SteelSeries Arctis 3
göz atıp bakabilirsin.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sakın Logitech tarafına yönelme hyperx ve steelseries daha kaliteli markalar. Hyperx cloud 2 alınabilir dışarı ses vermeme açısından mikrofonu da gayet kaliteli.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Neden logitech almasın ki
Çünkü hyperx ve steelseries gibi devleşmş markalar var. Söz konusu oyuncu ekipmanı olduğunda üst segmentte Logitech iyi değil. Aslında kötü de değil fakat dediğim gibi bi cloud 2 etmiyor mesela logitechin aynı fiyattaki ekipmanı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar 1500 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi yaparken lütfen kullandığınız/deneyimlediğiniz kulaklıkları önerme sebepleriniz ile birlikte yazın bu sayede ben de neden onları tercih etmem gerektiğini anlayabilirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

NOT: Mikrofon performansı benim için çok önemli.
Rampage hypex 2200

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hyperx cloud alpha serisine bakmanı önerrim uzun sağlam raf ömrü var götürür seni

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık direk bu aga al bence 1 kişiya daha önerdim fiyar : 1600 tl bazı satış sitelerinde deyişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...