p4aradaiss
Uzman Üye
evet ama mouse gerçekten çok fazla makro atıyorum şuanki mousemde 18 makro atanabilen tuş var ve sadece 2 tanesi boşta montaj yaparken örnek kesmeyi kopyalamayı fırçaları işe yarıyacak çoğu şeyi makroda kullanıyorum o yüzden naga ve gxt166 tarzı mouseler daha çok işime yararRazer Deathadder v2 al bak rahatına kanka, ele oturuyor ve terleme vs yapmıyor 1k ya var şuanda
glorius model 0 önerebilirim programdan makro atıya bilirsinArkadaşlar, belirttiğim gibi 1000-1500 TL fiyat aralığında fare arıyorum. Şu an Trust GXT 166 kullanıyorum. Onun gibi bir tık büyük ve ağır fare arıyorum. Eklemeyi unutmuşum, kullandığım fare gibi makrolu olursa çok iyi olur. Şu an aklımda en mantıklı, Razer Naga var. 1579 TL'ye buldum.
bende bunu yeni aldım makro ayarını nası yapabilirim bilgin var mı.Hocam rival3 bence gaget iyi bence kullanıyorum memnunum
Hocam driveri den ayarlanıyor ytde gerekli videoları varbende bunu yeni aldım makro ayarını nası yapabilirim bilgin var mı.
Razer Deathadder olablırArkadaşlar, belirttiğim gibi 1000-1500 TL fiyat aralığında fare arıyorum. Şu an Trust GXT 166 kullanıyorum. Onun gibi bir tık büyük ve ağır fare arıyorum. Eklemeyi unutmuşum, kullandığım fare gibi makrolu olursa çok iyi olur. Şu an aklımda en mantıklı, Razer Naga var. 1579 TL'ye buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?