1500 TL'ye makrolu fare önerisi

Bütçe
1500 TL.
Onaylı Üye
Ödüller
2
Razer bir mouse güzel olabilir

Ultra Üye
Ödüller
7

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.​

Wireless olmasını seviyor musun bilmiyorum ama kablo düzeni açısından çok rahatlık sağlıyor. Ayrıca GHUB uygulaması üzerinden istediğin gibi makro atayabiliyorsun.

Ultra Üye
Ödüller
4
Logitech G402 Hyperion Fury: Bu fare, 8 programlanabilir tuşu ve hızlı tepki veren Fusion Engine sensörü ile tanınır. Ayrıca, Logitech Gaming Software aracılığıyla özelleştirilebilir makro tuşlarına sahiptir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Arkadaşlar, belirttiğim gibi 1000-1500 TL fiyat aralığında fare arıyorum. Şu an Trust GXT 166 kullanıyorum. Onun gibi bir tık büyük ve ağır fare arıyorum. Eklemeyi unutmuşum, kullandığım fare gibi makrolu olursa çok iyi olur. Şu an aklımda en mantıklı, Razer Naga var. 1579 TL'ye buldum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aerox 3 2022 Rgb Kablolu bunu öneririm görünüşü sever misin bilmem ama güzel bi mouse

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.