1500tl oyuncu kulaklıgı onerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1500
Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Markalı kalitesi iyi uzun sure yıpranmayacak guzel bir kulaklık istiyorum gidip rampage atmayın lütfen

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Reis bende yeni aldım güzel kaliteli sesi var ayrıca kullanılan malzemede kaliteli. süngeri deri değil bezle kaplı dökülme gibi sorun olmaz öneririm

Bütçeni biraz daha yükseltirsen steel series'in kablosus kulaklıklarınıda var onlarada bakabilrsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bütçeni biraz daha arttırabilirsen eğer sana bu kulaklığı önerebilirim gerçekten f/p bir üründür mikrofon olarak tatmin edici seviyede ve bass tiz olarakta işini görür zaten bu fiyatta doygunluk hissiyatı da iyidir bırakıyorum linki buraya

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Rampage falan boş kanka. Zedxsmurf yayıncısının incehesapta indirim kodu var. Kodu zedx galiba tam bilmiyorum her gün yayın açıyor git sor. Gamepower kulaklık alabilirsin. Hem fiyatı ucuz olmasına rağmen gayet iyi performans veriyor hem de kod sayesinde daha fazla ucuzluyor, öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
RAZER Blackshark V2 X
Ben bunu kullanıyorum ve bayada kaliteli kulaklık tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
logitech g 435 önreririm 1sene boyuncu kulandım gayet güzerl

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bütçeni biraz daha arttırabilirsen eğer sana bu kulaklığı önerebilirim gerçekten f/p bir üründür mikrofon olarak tatmin edici seviyede ve bass tiz olarakta işini görür zaten bu fiyatta doygunluk hissiyatı da iyidir bırakıyorum linki buraya
Diğer kullandıgım steelserieslerde çok rahat edememiştim ve kulaklık sesi az gibi gelmişti ama bunun pedleri deri sanırım yine de emin olamadım hyperx cloud 2 de çok pahalı geliyor steelseries mantıklı gibi yine de

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Diğer kullandıgım steelserieslerde çok rahat edememiştim ve kulaklık sesi az gibi gelmişti ama bunun pedleri deri sanırım yine de emin olamadım hyperx cloud 2 de çok pahalı geliyor steelseries mantıklı gibi yine de
Dilersen bi youtube'dan incelemesine göz at öyle içine daha çok yatacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...