Depo [16-20 Temmuz ] Dword Hangi Özellik Açılsın

Hangi Özellik Açılsın ?

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
GameCrashi napıyosunuzki ? Wall Hackı sevmiyrum NameESP Kullanıyorum .

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Bişey istemek değilde biz ne kadar oy verirsek verelim wolftü Aeria için olan Dword Vip Hack'de bi değişme olmuyor. Acaba bu anketler sadece TR için olan hack için mi yapılıyor anlamış değilim yaklaşık 1 haftadan fazla oldu ve sürekli GameCrash açık. Artık Name ESP'in devreye girmesi lazım. Herneyse oyumu Name ESP 'den yana kullanıyorum. Sayın Nader11 Aeria için olan hilenin neden hiç değişmediğini söyleyebilir misiniz ?
Aeriada rakip hileler fazla olduğundan dolayı onda sürekli game crash açık. Ayriyetten Aeriadaki hilede herhangi bir onay istenmiyor bu yüzden o oyunun bok olup olmaması fazla önemli değil :D
Abi GameCrash sadece kendi takımımızımı atıyor benimki sadece kendi takımımı atıyorda D: karşı takımı atamıyorum bu özellik böylemi kodlandı yoksa sadece bendemi bu sorun

Üye
9 HİZMET YILI
oHakikiDost' Alıntı:
GameCrash Oy Verdi ama NameESP hack program indir ozanmama NameESP oluyor Diyor. Hile Geldi GameCrash AKTİF ET Hepsi oda at kolay  :cool:

KARDEŞİM GAME CRASH NASIL KULLANICAZ ANLATIR MSISIN BEN YENİYİMDE ? LÜTFEN

Üye
9 HİZMET YILI
hgfty31' Alıntı:
Bak bisi dicemde burda herkez in kendi secimide cidden name esp ne bok a yarıyo wall hack varya name esp ne bok a yarıycak game crash daha ıyı bence de wall hack var name esp en boka yarıyo

kardeş bi git yaw: SAd.ASD:ASd

Nader11ndeu' Alıntı:
#Ufovase' Alıntı:
Bune lan Herkes Ban Yemiş qweqwewq
Anlama kıtlığı olan arkadaş onlar :D

abi bişi soracağım lütfen banlama abi Si Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP

alperenken1' Alıntı:
hgfty31' Alıntı:
Bak bisi dicemde burda herkez in kendi secimide cidden name esp ne bok a yarıyo wall hack varya name esp ne bok a yarıycak game crash daha ıyı bence de wall hack var name esp en boka yarıyo

Nader11ndeu' Alıntı:
#Ufovase' Alıntı:

abi bişi soracağım lütfen banlama abi  Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP

Üye
9 HİZMET YILI
yaw abi wall hack name eps ten daha iyi zaten name eps r gerek yok sen game crach ı çalıştır

Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim özel versyon lar ve takla dögmeler açılabilirmi ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
alperenken1' Alıntı:
hgfty31' Alıntı:

Nader11ndeu' Alıntı:
#Ufovase' Alıntı:

abi bişi soracağım lütfen banlama abi Si Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP

alperenken1' Alıntı:
hgfty31' Alıntı:

Nader11ndeu' Alıntı:
#Ufovase' Alıntı:

abi bişi soracağım lütfen banlama abi  Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP

Beyler Allah Rızası İçin GameCrash Olsun WallHack Var Neyinize Yetmiyor Bak Valla Çıldırıcam GameCrash'a Verin...

Üye
9 HİZMET YILI
djevsane' Alıntı:
kardeşim özel versyon lar ve takla  dögmeler  açılabilirmi ?

kardeşim size bişey sölicem bu envanter hackı indirm cmd kırmızı oluyo sarı yeşil olmuyo nasıl yapcam yardım edin yaw

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
envantere yürüyen uçak ekleseniz iyi olur uçağa binince map değiştirek :D qwewqczxc face durum gördüm knk

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Beyler birşey istemeyin adamlar yapabilirse yapar sizemi sorucak oyunuzu verin oynayın amk

Üye
9 HİZMET YILI
abi konuyla alakası yok ama ben hileyi açıyorum reklama tıklayınca siteye atmıyo ?

Üye
10 HİZMET YILI
aziz1212' Alıntı:
abi konuyla alakası yok ama ben hileyi açıyorum   tıklayınca siteye atmıyo ?

1 - Bu yazıyı wolftü Dword Hack 6.9.5 e Yazabilirdin . 

2 - Yönetici olarak çalıştırmayı dene .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...