- Yasaklandı
Onaylı Üye
GameCrashi napıyosunuzki ? Wall Hackı sevmiyrum NameESP Kullanıyorum .
Abi GameCrash sadece kendi takımımızımı atıyor benimki sadece kendi takımımı atıyorda D: karşı takımı atamıyorum bu özellik böylemi kodlandı yoksa sadece bendemi bu sorunNader11ndeu' Alıntı:Aeriada rakip hileler fazla olduğundan dolayı onda sürekli game crash açık. Ayriyetten Aeriadaki hilede herhangi bir onay istenmiyor bu yüzden o oyunun bok olup olmaması fazla önemli değil♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Bişey istemek değilde biz ne kadar oy verirsek verelim wolftü Aeria için olan Dword Vip Hack'de bi değişme olmuyor. Acaba bu anketler sadece TR için olan hack için mi yapılıyor anlamış değilim yaklaşık 1 haftadan fazla oldu ve sürekli GameCrash açık. Artık Name ESP'in devreye girmesi lazım. Herneyse oyumu Name ESP 'den yana kullanıyorum. Sayın Nader11 Aeria için olan hilenin neden hiç değişmediğini söyleyebilir misiniz ?![]()
oHakikiDost' Alıntı:GameCrash Oy Verdi ama NameESP hack program indir ozanmama NameESP oluyor Diyor. Hile Geldi GameCrash AKTİF ET Hepsi oda at kolay
KARDEŞİM GAME CRASH NASIL KULLANICAZ ANLATIR MSISIN BEN YENİYİMDE ? LÜTFEN
hgfty31' Alıntı:Bak bisi dicemde burda herkez in kendi secimide cidden name esp ne bok a yarıyo wall hack varya name esp ne bok a yarıycak game crash daha ıyı bence de wall hack var name esp en boka yarıyo
Nader11ndeu' Alıntı:Anlama kıtlığı olan arkadaş onlar#Ufovase' Alıntı:Bune lan Herkes Ban Yemiş qweqwewq![]()
alperenken1' Alıntı:hgfty31' Alıntı:Bak bisi dicemde burda herkez in kendi secimide cidden name esp ne bok a yarıyo wall hack varya name esp ne bok a yarıycak game crash daha ıyı bence de wall hack var name esp en boka yarıyo
kardeş bi git yaw: SAd.ASD:ASd
Nader11ndeu' Alıntı:Anlama kıtlığı olan arkadaş onlar#Ufovase' Alıntı:Bune lan Herkes Ban Yemiş qweqwewq![]()
abi bişi soracağım lütfen banlama abi Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP
alperenken1' Alıntı:hgfty31' Alıntı:Bak bisi dicemde burda herkez in kendi secimide cidden name esp ne bok a yarıyo wall hack varya name esp ne bok a yarıycak game crash daha ıyı bence de wall hack var name esp en boka yarıyo
abi bişi soracağım lütfen banlama abi Si Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP
abi bişi soracağım lütfen banlama abi Hasni Abi Şey Game Crashı Premium Yapmışdınız abi nolur game crash kalksın biliyorum çok istiyen var ama oyun böle kapanır her canın göreni odadan atıyo bence abi game crash için bir tane dword vip hack 6.9.5 Game Crashlı çıkarın onu premiumlu satın fiyatı en az 5 tl olabilirz mesela ama abi En iyisi NameESP
djevsane' Alıntı:kardeşim özel versyon lar ve takla dögmeler açılabilirmi ?
er123' Alıntı:abi bence rasid neo yerine normal rasid olsun
aziz1212' Alıntı:abi konuyla alakası yok ama ben hileyi açıyorum tıklayınca siteye atmıyo ?