Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
parça parça sistem toplamaya başladım sizin öneriniz nedir yani bnlarla alakalı tam olarak bi sonuç bulamadım 50 tl filan fark var aralarında oyun oynanacak pcde
hafıza olarak bakacak olursan 32gb 3000 çok iyi gider. Hız ve performans istiyorsan 4133 daha ideal gider. Misal 16gb ddr3 1600mhz ram ile 8gb ddr4 aynı işlemi görür pek bi fark oluşmaz.
16 gb 4133
Tavsiye ederim çünki ne oynarsan oyna full ayarlarda bile maximum 5 - 6 gb arası ram kullanıyor aynı anda birden çok oyun oynamayı düşünmüyorsan yani;
Ben genellikle birini bota bırakıp , diğer clientten oyun oynuyorum böyle bir durumun yoksa tavsiyem 4133'dür...
Eklemeyi unutmuşum Bunun yanında 12 - 16 çekirdekli bir işlemcin varsa kesinlikle 4133'ü tercih etmelisin.
Tabi işlemcin 8 çekirdekse ki genellikle kimse bunu düşünmez 32'liğide tercih edebilirsin
kardeşim bir fark oluşturur kardeşim bir fark oluşturur şöyle bir şey söyleyeyim ben sana biraz senin konun dışında olabilir ama çok önemli bir nokta iki tane 16'lık almak yerine 32'lik al bir tane paranı biriktir sana bir tane daha 32'lik al Çünkü şu an bile artık 16GB Orta seviye 7 8 ay içinde 16GB RAM orta seviye geçiş yapacak yani 32 alman daha iyi
Herkes yorum kazmak için boş konuşmuş şöyle söyleyeyim şu anki anı düşünme 50 lira fazla ver 2 sene sonrasını da hazırlıklı ol sanma fiyatlar düşer daha ucuza alırsın daha da yükselecek emin ol