Shun FR
Seçkin Üye
Ramleri söktüm taktım bir sorun oldu 16 gb ram görüyor bilgisayar ama kullanılan miktar 7.95 var mı bir bilgisi olan teşekkürler şimdiden.
sistem ayrilmis bellegi denilen bir olay var, ekran kartin yuk altinda iken yeterli gelmez ise diye windows raminin bir kismini ayiriyor, windowa arama cubuguna sanal bellek yazarak istediginiz degere ayarlayabilirsiniz.Ramleri söktüm taktım bir sorun oldu 16 gb ram görüyor bilgisayar ama kullanılan miktar 7.95 var mı bir bilgisi olan teşekkürler şimdiden.
1- Windows üzerinde başlata msconfig yazıp aracı çalıştırın.Ramleri söktüm taktım bir sorun oldu 16 gb ram görüyor bilgisayar ama kullanılan miktar 7.95 var mı bir bilgisi olan teşekkürler şimdiden.
diğer rami nasıl görünür kılıcam var mı bilgin ?sistem apu ise ram i apu kullanıyor olabilir eğer apu değilse ayarlardan diğer 8 gb ram i de görünür kılman lazım iyi akşamlar.
diğer rami nasıl görünür kılıcam var mı bilgin ?
Sorun şurda bios görmüyor ram'in tekini ama problem orda başlıyor zatenhocam en mantıklısı youtube den video izlemek ama senin sistem apu ysa 8gb rami apu kullanıyordur.
Post automatically merged:
bu video işine yarayabilir
sistem ayrilmis bellegi denilen bir olay var, ekran kartin yuk altinda iken yeterli gelmez ise diye windows raminin bir kismini ayiriyor, windowa arama cubuguna sanal bellek yazarak istediginiz degere ayarlayabilirsiniz.Ramleri söktüm taktım bir sorun oldu 16 gb ram görüyor bilgisayar ama kullanılan miktar 7.95 var mı bir bilgisi olan teşekkürler şimdiden.