16GB RAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar ben'im şimdi pc ram = 3gb bugünlerde 16gb ram alacam'da GTA 5'i Kaldırırmı ??
İşletim Sistemim Windows 8.1

Üye
9 HİZMET YILI
HER türlü kaldırır sistemin 8.1 16 gb alcam dıyosun hiç kasmaz sorun yok :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bilgisayardaki her parça bilgisayarın performansında önemli bir yere sahip, Ram (Random Access Memory) Sistem tepsisi olarak çalışır. Çalıştırdığınız uygulamadaki verileri bu geçici belleğe depolar. Burada sizin Ram almanız ile oyunun açılması gibi bir durum söz konusu değil ki sisteminizi de bilmiyoruz ona göre verimli olur olmaz diyebilelim. Detaylı ve açıklamalı bi sistem özelliklerinizi yazın ki ona göre gerekirse buradan tavsiye vereyim. Sisteminize uygun bir Ram almanız gerekiyor diyelim, sistem sadece Ram den ibaret olsaydı ben şuanki sistemime 10-12 bin para vermezdim, keşke öyle olsa olmuyor işte.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
NoSignal' Alıntı:
Bilgisayardaki her parça bilgisayarın performansında önemli bir yere sahip,  Ram  (Random Access Memory) Sistem tepsisi olarak çalışır. Çalıştırdığınız uygulamadaki verileri bu geçici belleğe depolar.  Burada sizin Ram almanız ile oyunun açılması gibi bir durum söz konusu değil ki sisteminizi de bilmiyoruz ona göre verimli olur olmaz diyebilelim. Detaylı ve açıklamalı bi sistem özelliklerinizi yazın ki ona göre gerekirse buradan tavsiye vereyim. Sisteminize uygun bir Ram almanız gerekiyor diyelim, sistem sadece Ram den ibaret olsaydı ben şuanki sistemime 10-12 bin para vermezdim, keşke öyle olsa olmuyor işte.
Teşekkürler Sağol ..

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Casus' Alıntı:
NoSignal' Alıntı:
Bilgisayardaki her parça bilgisayarın performansında önemli bir yere sahip,  Ram  (Random Access Memory) Sistem tepsisi olarak çalışır. Çalıştırdığınız uygulamadaki verileri bu geçici belleğe depolar.  Burada sizin Ram almanız ile oyunun açılması gibi bir durum söz konusu değil ki sisteminizi de bilmiyoruz ona göre verimli olur olmaz diyebilelim. Detaylı ve açıklamalı bi sistem özelliklerinizi yazın ki ona göre gerekirse buradan tavsiye vereyim. Sisteminize uygun bir Ram almanız gerekiyor diyelim, sistem sadece Ram den ibaret olsaydı ben şuanki sistemime 10-12 bin para vermezdim, keşke öyle olsa olmuyor işte.
Teşekkürler Sağol ..

Sistemini yazarsan yapayım tavsiyeni, onun dışında alırsan elinde kalır inan bana :)  Tamamen kendi tercihin, rica ederim.

En az 8GB kullanılmalı kullanılacaksa 8GB alırsan bir ram overclock çekerek performansını arttırabilirsin. Biz yıllardır overclock çeke çeke yol katettik. Korkma araştır, uygula yakmazsın parça felan.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ram le oyunun alakası yok 4 gb olsa bile o oyunu kaldırıyor benim bilgisayarım önemli olan işlemcin , işlemci hızın ve ekran kartın .​

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ekran Kartı Ve İşlemci Modelini Söylersen Diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...