Teşekkürler Sağol ..NoSignal' Alıntı:Bilgisayardaki her parça bilgisayarın performansında önemli bir yere sahip, Ram (Random Access Memory) Sistem tepsisi olarak çalışır. Çalıştırdığınız uygulamadaki verileri bu geçici belleğe depolar. Burada sizin Ram almanız ile oyunun açılması gibi bir durum söz konusu değil ki sisteminizi de bilmiyoruz ona göre verimli olur olmaz diyebilelim. Detaylı ve açıklamalı bi sistem özelliklerinizi yazın ki ona göre gerekirse buradan tavsiye vereyim. Sisteminize uygun bir Ram almanız gerekiyor diyelim, sistem sadece Ram den ibaret olsaydı ben şuanki sistemime 10-12 bin para vermezdim, keşke öyle olsa olmuyor işte.
Casus' Alıntı:Teşekkürler Sağol ..NoSignal' Alıntı:Bilgisayardaki her parça bilgisayarın performansında önemli bir yere sahip, Ram (Random Access Memory) Sistem tepsisi olarak çalışır. Çalıştırdığınız uygulamadaki verileri bu geçici belleğe depolar. Burada sizin Ram almanız ile oyunun açılması gibi bir durum söz konusu değil ki sisteminizi de bilmiyoruz ona göre verimli olur olmaz diyebilelim. Detaylı ve açıklamalı bi sistem özelliklerinizi yazın ki ona göre gerekirse buradan tavsiye vereyim. Sisteminize uygun bir Ram almanız gerekiyor diyelim, sistem sadece Ram den ibaret olsaydı ben şuanki sistemime 10-12 bin para vermezdim, keşke öyle olsa olmuyor işte.