öyle hocam örneğin bir oyunda hileli yüklemek istediğinde ios tabanlı sisteme göre çok daha kolay oluyorDoğru hocam.
öyle hocam örneğin bir oyunda hileli yüklemek istediğinde ios tabanlı sisteme göre çok daha kolay oluyorDoğru hocam.
genelde zaten ios yani iphone kullananlar sade olduğundan dolayı kullanmakta fakat android işletim sistemli telefonlar çok daha detaylandırılabiliyor ve dediğin gibi aynı fiyata çok daha iyi performans sağlıyor ikisininde kendine göre iyi ve kötü yanları bulunuyor aslındane amacla kullanacagina bagli, ben sade ve kompakt olsun istedigimden surekli iphone kullanirim, android daha ozellestirilebilir ve ayni fiyatta genelde daha yuksek performans sunuyor.
ne amacla kullanacagina bagli, ben sade ve kompakt olsun istedigimden surekli iphone kullanirim, android daha ozellestirilebilir ve ayni fiyatta genelde daha yuksek performans sunuyor.
özgürlüğü seviyorsan android alman yararına olacaktır rootladıktan sonra telefonun içeriğinde bile oynamalar yapabiliyorsun kardom her şeyini kendine göre ayarlayabilmene olanak sağlıyor android işletim sistemiHocam ben özgürlüğü seven biriyim.
cok haklı xiaomi fiyat performans açısından gerçekten daha iyiBen de senelerdir android kullanıyorum ios hiç kullanmadım bence samsung yerine Xiaomi al ben kaç senedir Xiaomi kullanıyorum Samsung'un marka ismi var Xiaomi hem fiyati düşük Samsung'a göre hem de performans olarak daha iyi gerçekten tavsiye ederim bu fiyatlara güzel bir Xiaomi alabilirsin yemek yemeye gidiyorum ev müsait değil misafirler var pc ye gectigim zaman ben sana güzelinden bir tane Xiaomi telefon önereceğim için ferah olsun
Hocam İos da apk, 3.parti yazılım indirip kuramıyorsunuz. Android de olan ücretsiz uygulamalar, İos da ücretli olabiliyor. İos işlemci bakımından güzel ama bana göre çok zengin içerikli değil. Tavsiyem 18k ya İphone alınacağına, güzel Mi 12T Pro veya OnePlus 11 gelecek hatta bazı yerlerde satışları var. Yani o fiyatlara İphone alınacağına yine aynı fiyat bazında daha üst düzey bir Android telefon alınabilir. iPhone'lar biraz daha gösteriş bakımından tasarım, yoksa bence android her türlü önde alır. Çünkü fiyatlar çok uçuk iPhone'ların.
kesinlikle iphone 11 al kanka o fiyata o fotoğraf ve video kalitesi hiç bir telefonda yok
valla android kullanıyorum yıllardır hiç bir güvenlik sorunu yaşamadım. androide göre ios daha iyi ama iphone artık marka başka bir özelliği kalmadı aşırı pahalı tasarım modelleme her şey aynı markayı ayakta tutmaya çalışıyolar. android tabanlı günümüz dönemine göre xiaomi, oppo, poco gibi telefonlar hem ucuz hem kaliteli olmaya başladı. gerek ram olsun gerek depolama olsun baya sağlam çıkış yapıyorlar. özentilik oldu iphone artık.
dostum benim önerim android çünkü iosda apk uygulamaları indiremiyorsun arkadaşlarım bundan dolayı baya sıkıntı çekiyor
eğer oyun oynamak için kullanacaksan android al çünkü iphoneda oyun apksı indirmek hayal yıllardır hiç bir mod falan kuramıyolar yani arkadaşlarım sadece appstoreden indiriyolar o da kısıtlı zatenHocam bazı yorumlarda apk kurulduğu söylemişler.Bazı apk kuruluyor evet ama sınırlı oda.
Android al reis. Daha fazla olanak sunuyorArkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ama biraz kararsız kaldım.Bir yanda İPhone ios işletim sistemi bir yanda samsun android işletim sistemi var.Bütçe 16k civarı maks 18k var.Önerimiz nedir arkadaşlar ?