18 bin TL'ye kadar telefon önerisi

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ne amacla kullanacagina bagli, ben sade ve kompakt olsun istedigimden surekli iphone kullanirim, android daha ozellestirilebilir ve ayni fiyatta genelde daha yuksek performans sunuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
ne amacla kullanacagina bagli, ben sade ve kompakt olsun istedigimden surekli iphone kullanirim, android daha ozellestirilebilir ve ayni fiyatta genelde daha yuksek performans sunuyor.
genelde zaten ios yani iphone kullananlar sade olduğundan dolayı kullanmakta fakat android işletim sistemli telefonlar çok daha detaylandırılabiliyor ve dediğin gibi aynı fiyata çok daha iyi performans sağlıyor ikisininde kendine göre iyi ve kötü yanları bulunuyor aslında

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam ben özgürlüğü seven biriyim.
özgürlüğü seviyorsan android alman yararına olacaktır rootladıktan sonra telefonun içeriğinde bile oynamalar yapabiliyorsun kardom her şeyini kendine göre ayarlayabilmene olanak sağlıyor android işletim sistemi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben de senelerdir android kullanıyorum ios hiç kullanmadım bence samsung yerine Xiaomi al ben kaç senedir Xiaomi kullanıyorum Samsung'un marka ismi var Xiaomi hem fiyati düşük Samsung'a göre hem de performans olarak daha iyi gerçekten tavsiye ederim bu fiyatlara güzel bir Xiaomi alabilirsin yemek yemeye gidiyorum ev müsait değil misafirler var pc ye gectigim zaman ben sana güzelinden bir tane Xiaomi telefon önereceğim için ferah olsun
cok haklı xiaomi fiyat performans açısından gerçekten daha iyi

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Telefon seçimi kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre değişebilir. Ancak, genel olarak Android işletim sistemli Samsung telefonlar, bütçeniz dahilinde daha fazla seçenek sunabilirler. Ayrıca, Android işletim sistemi daha esnek ve özelleştirilebilir bir yapıya sahiptir. Öte yandan, iPhone modelleri genellikle daha yüksek fiyatlıdır, ancak daha düzenli güncellemeler alırlar ve iOS işletim sistemi daha kullanıcı dostudur.

Bu bütçe aralığında Samsung Galaxy A52 veya A72 modelleri gibi orta segment telefonlar, hem performans hem de fiyat açısından iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, iPhone SE (2. nesil) modeli de bu bütçe aralığında yer alır ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Hangi telefonu seçerseniz seçin, özelliklerini ve fiyatını karşılaştırarak karar vermeniz önerilir.

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kesinlikle iphone 11 al kanka o fiyata o fotoğraf ve video kalitesi hiç bir telefonda yok

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iki işletim sistemide tercih edilebilir kendine göre bakıp seçmen lazım

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam İos da apk, 3.parti yazılım indirip kuramıyorsunuz. Android de olan ücretsiz uygulamalar, İos da ücretli olabiliyor. İos işlemci bakımından güzel ama bana göre çok zengin içerikli değil. Tavsiyem 18k ya İphone alınacağına, güzel Mi 12T Pro veya OnePlus 11 gelecek hatta bazı yerlerde satışları var. Yani o fiyatlara İphone alınacağına yine aynı fiyat bazında daha üst düzey bir Android telefon alınabilir. iPhone'lar biraz daha gösteriş bakımından tasarım, yoksa bence android her türlü önde alır. Çünkü fiyatlar çok uçuk iPhone'ların.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam İos da apk, 3.parti yazılım indirip kuramıyorsunuz. Android de olan ücretsiz uygulamalar, İos da ücretli olabiliyor. İos işlemci bakımından güzel ama bana göre çok zengin içerikli değil. Tavsiyem 18k ya İphone alınacağına, güzel Mi 12T Pro veya OnePlus 11 gelecek hatta bazı yerlerde satışları var. Yani o fiyatlara İphone alınacağına yine aynı fiyat bazında daha üst düzey bir Android telefon alınabilir. iPhone'lar biraz daha gösteriş bakımından tasarım, yoksa bence android her türlü önde alır. Çünkü fiyatlar çok uçuk iPhone'ların.

İos apk özür değil hocam.
Post automatically merged:

kesinlikle iphone 11 al kanka o fiyata o fotoğraf ve video kalitesi hiç bir telefonda yok

Fiyatına göre pahalı değil mi hocam ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Benim tercihim andıroiden yana her zaman kulanırım oyunlarda kolay kolay kasmaz

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla android kullanıyorum yıllardır hiç bir güvenlik sorunu yaşamadım. androide göre ios daha iyi ama iphone artık marka başka bir özelliği kalmadı aşırı pahalı tasarım modelleme her şey aynı markayı ayakta tutmaya çalışıyolar. android tabanlı günümüz dönemine göre xiaomi, oppo, poco gibi telefonlar hem ucuz hem kaliteli olmaya başladı. gerek ram olsun gerek depolama olsun baya sağlam çıkış yapıyorlar. özentilik oldu iphone artık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valla android kullanıyorum yıllardır hiç bir güvenlik sorunu yaşamadım. androide göre ios daha iyi ama iphone artık marka başka bir özelliği kalmadı aşırı pahalı tasarım modelleme her şey aynı markayı ayakta tutmaya çalışıyolar. android tabanlı günümüz dönemine göre xiaomi, oppo, poco gibi telefonlar hem ucuz hem kaliteli olmaya başladı. gerek ram olsun gerek depolama olsun baya sağlam çıkış yapıyorlar. özentilik oldu iphone artık.

Evet hocam ios eleştiri konusunda haklısınız.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum benim önerim android çünkü iosda apk uygulamaları indiremiyorsun arkadaşlarım bundan dolayı baya sıkıntı çekiyor

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam bazı yorumlarda apk kurulduğu söylemişler.Bazı apk kuruluyor evet ama sınırlı oda.
eğer oyun oynamak için kullanacaksan android al çünkü iphoneda oyun apksı indirmek hayal yıllardır hiç bir mod falan kuramıyolar yani arkadaşlarım sadece appstoreden indiriyolar o da kısıtlı zaten