yukarda bazıları direkt ios al şaşmaz falan demiş ama hocam dediğim gibi iosunda kendine göre iyi yönler var androidinde hiç biri birbirinden çok daha iyi değil sadece kullanım amacından yola çıkarak tercih yapabilirsin
yukarda bazıları direkt ios al şaşmaz falan demiş ama hocam dediğim gibi iosunda kendine göre iyi yönler var androidinde hiç biri birbirinden çok daha iyi değil sadece kullanım amacından yola çıkarak tercih yapabilirsin
android rahat üstün bir telefon apple işlemci üzerinde iyi telefonun amacına göre öneriyim ancak işletim sistemi olarak bana göre androidArkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ama biraz kararsız kaldım.Bir yanda İPhone ios işletim sistemi bir yanda samsun android işletim sistemi var.Bütçe 16k civarı maks 18k var.Önerimiz nedir arkadaşlar ?
hocam bende xiaomi öneririm ancak oyuncuysanız rog phone getirttirebilirsiniz rog phone 5 gibiHocam tam olarak sorunda da orda karar veremiyorum.Şuan android kullanıyorum ama ios daha iyi gibi geliyor
şuanda fiyatına göre pahalı olmayan birşey kalmadıkiİos apk özür değil hocam.
Post automatically merged:
Fiyatına göre pahalı değil mi hocam ?
Ios almalısın dostum bence çünkü ios isletim sistemli telefonlarda guvenlik açısından 0 sıkıntı, fotograf cekimi acisindan da sifir sikinti yasarsin.Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ama biraz kararsız kaldım.Bir yanda İPhone ios işletim sistemi bir yanda samsun android işletim sistemi var.Bütçe 16k civarı maks 18k var.Önerimiz nedir arkadaşlar ?
iphone öneirim knk ama bütçen 20 çıkmıcak o zaman 11 pro max modelleri bakmanı öneririm pil çok iyi gidiyor ben şuan 13 pro max kullanıyorum ve yetiyor
ios alırsan telofonu 3 4 sene kullanırsın android alırsın ömrü azalıyor ioslar ondan pahalı oluyorArkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ama biraz kararsız kaldım.Bir yanda İPhone ios işletim sistemi bir yanda samsun android işletim sistemi var.Bütçe 16k civarı maks 18k var.Önerimiz nedir arkadaşlar ?