18 bin TL'ye kadar telefon önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
yukarda bazıları direkt ios al şaşmaz falan demiş ama hocam dediğim gibi iosunda kendine göre iyi yönler var androidinde hiç biri birbirinden çok daha iyi değil sadece kullanım amacından yola çıkarak tercih yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yukarda bazıları direkt ios al şaşmaz falan demiş ama hocam dediğim gibi iosunda kendine göre iyi yönler var androidinde hiç biri birbirinden çok daha iyi değil sadece kullanım amacından yola çıkarak tercih yapabilirsin

Doğru hocam.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ama biraz kararsız kaldım.Bir yanda İPhone ios işletim sistemi bir yanda samsun android işletim sistemi var.Bütçe 16k civarı maks 18k var.Önerimiz nedir arkadaşlar ?
android rahat üstün bir telefon apple işlemci üzerinde iyi telefonun amacına göre öneriyim ancak işletim sistemi olarak bana göre android
Post automatically merged:

Hocam tam olarak sorunda da orda karar veremiyorum.Şuan android kullanıyorum ama ios daha iyi gibi geliyor
hocam bende xiaomi öneririm ancak oyuncuysanız rog phone getirttirebilirsiniz rog phone 5 gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
android herşeye açık rahat özgürlükk

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iosta androidde kullandım genel olarak ios daha iyi bence tercih meselesi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
iPhone her zaman için daha mantıklı ama mali durum bunun için ön planda

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ama biraz kararsız kaldım.Bir yanda İPhone ios işletim sistemi bir yanda samsun android işletim sistemi var.Bütçe 16k civarı maks 18k var.Önerimiz nedir arkadaşlar ?
Ios almalısın dostum bence çünkü ios isletim sistemli telefonlarda guvenlik açısından 0 sıkıntı, fotograf cekimi acisindan da sifir sikinti yasarsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iphone öneirim knk ama bütçen 20 çıkmıcak o zaman 11 pro max modelleri bakmanı öneririm pil çok iyi gidiyor ben şuan 13 pro max kullanıyorum ve yetiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu sana kalmış bir şey. Ama bana sorarsan android daha rahattır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bugüne kadar androidde iosta kullandım, eğer temiz kullanırsan Android en iyisi bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ios alırsan telofonu 3 4 sene kullanırsın android alırsın ömrü azalıyor ioslar ondan pahalı oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence hangisine alıştıysan onu kullanman gerek

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum kesinlikle android öneririm kendini ios alarak kısıtlama hayat zaten yeterince kısıtlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İphone XS Max senin açlığı giderir reis temizinden bul kullan androidde cok telefon kalmadı Samsung Galaxy S serisi dısında

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
paran yetiyorsa iphone 11 biçilmiş kaftan