18 yaş altının sokağa çıkma yasağının kalkması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bence oldu fakat bu durumda çoçukların taşıyıcı olup büyüklerine
bulaştırma ihtimali çok yüksek büyüklerin kontrolünde bir yerlere gidebilirler artık
çoçuklarda bunalıyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mesafe kavramına uyulduğu sürece aslında bir problem yok 18 yaş altının bu kadar sıkı tutulma sebebi virüsün aradığı aktif taşıyıcılar olması birde o yaşlarda çok dikkat edeceklerini zannetmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende iyi olduğunu düşünüyorum. 0 yaş grubu çocuğum var evde sıkıldık otur otur.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence iyi oludu yoksa kafayı yerdik evde ben sonucta 17 ama cıka biliyorum bisey olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
peki seferler ? seferlerde de 18 yaş altı grubu için yasak kalktı mı ? nedir bilginiz ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Büyükler bile kurallara uymazken ergen arkadaşların kurallara uyması pek mantıklı gelmiyor bana
Kurallara uymak insandan insana değişir. Eğer ailesini ve çevresindeki insanları düşünüyorsa kurallara uyar
Post automatically merged:

peki seferler ? seferlerde de 18 yaş altı grubu için yasak kalktı mı ? nedir bilginiz ?
O konu hakkında bir bilgim yok ama 18 yaş altı için yasaklar kalktı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
18 yaş altı grubu için seferler kalktı mı bilen yazarsa çok güzel olur istanbula gitmem lazım :D

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kurallara uymak insandan insana değişir. Eğer ailesini ve çevresindeki insanları düşünüyorsa kurallara uyar
Post automatically merged:

O konu hakkında bir bilgim yok ama 18 yaş altı için yasaklar kalktı
Öyle tabi ama bana bir şey olmaz kafasında çok insan var. Sen kurallara uyuyorsundur ama uymayan biri gelir bütün kuralların içine e...r.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence çok iyi oldu birsürü bizim gibi 18 yaş altı olanlar hep pc oynuyor pc de yararlı bişey olmadığı için vakit geçirdikçe zararı oluyor en azından dışarı çıkıp güneş yüzü görmesi iyi olur benim düşüncem iyi oldu zaten ebeveyinsiz kalkmadı istediğimiz yere onlarla birlikte gideceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...