18 yaş altının sokağa çıkma yasağının kalkması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Asıl sıkıntı o işte. İkinci dalga olursa kaos olur.
Hocam gerçekten çok dikkatli olmamız lazım . en azından şu virüse bir tedavi bulana kadar veya virüsün mutasyona uğramasına kadar dikkat li olalım böyle de olsa yaşamak ölmek ten iyidir değil mi ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam gerçekten çok dikkatli olmamız lazım . en azından şu virüse bir tedavi bulana kadar veya virüsün mutasyona uğramasına kadar dikkat li olalım böyle de olsa yaşamak ölmek ten iyidir değil mi ?
Kesinlikle katılıyorum ama bazı insanların gözünü para hırsı bürümüş. Bu dırumdan bile çıkar elde etmeye çalışanları demiyorum bile. İhtiyacı olduğu içşn çalışıp dikka bedenleri tenzih ediyorum tabiki.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum ama bazı insanların gözünü para hırsı bürümüş. Bu dırumdan bile çıkar elde etmeye çalışanları demiyorum bile. İhtiyacı olduğu içşn çalışıp dikka bedenleri tenzih ediyorum tabiki.
Herkes olumlu düşünüp evinde otursa hiç sıkıntı olmaz ama . görevli memurlar işlerini oldukça titiz bir şekilde yapıyorlar.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
good advice, but pay attention to safety, the 2020 virus is really powerful

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iyi oldu bence neden derseniz cocuklar evde kala kala bunaldılar yapacak birşey bulamadılar en azıdnan dışarda bir iki saat gezip enerjilerini atmaları iyi oldu

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu göreceli kavramdır. 18 Yaş altı çocuklar iyi olduğunu düşünür. Çünkü daha çocuk oldukları için dışarı çıkıp enerjilerini bir yerde harcamaları gerekiyor. Yaklaşık 1.5,2 ay kadar evde tecrit ediliyolar diye biliyorum.Evde bunalmışlardır. Ancak kimine göre virüs bitmeden yasağın kaldırılması kötüdür. Normalleşme sürecine de yavaş yavaş gitmek gerekiyor. Bence ilerleyen sürelerde görücez bunu

Üye
7 HİZMET YILI
Vaka sayılarında artış oluyor ama hayırlısı umarım 2.dalga gelmez

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çıkan zaten çıkıyodu bence bişes farketmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...