Genel yasak olmaz ama lokal yasaklar olacaktır.bana tekrardan yasak gelicekmiş gibi geliyo.
Genel yasak olmaz ama lokal yasaklar olacaktır.bana tekrardan yasak gelicekmiş gibi geliyo.
Öyle zaten. ilk yapıldığı gibi . ama umarım insanlar çok da abartıp 2. dalgaya sebep olmazlarGenel yasak olmaz ama lokal yasaklar olacaktır.
Asıl sıkıntı o işte. İkinci dalga olursa kaos olur.Öyle zaten. ilk yapıldığı gibi . ama umarım insanlar çok da abartıp 2. dalgaya sebep olmazlar
Hocam gerçekten çok dikkatli olmamız lazım . en azından şu virüse bir tedavi bulana kadar veya virüsün mutasyona uğramasına kadar dikkat li olalım böyle de olsa yaşamak ölmek ten iyidir değil mi ?Asıl sıkıntı o işte. İkinci dalga olursa kaos olur.
Kesinlikle katılıyorum ama bazı insanların gözünü para hırsı bürümüş. Bu dırumdan bile çıkar elde etmeye çalışanları demiyorum bile. İhtiyacı olduğu içşn çalışıp dikka bedenleri tenzih ediyorum tabiki.Hocam gerçekten çok dikkatli olmamız lazım . en azından şu virüse bir tedavi bulana kadar veya virüsün mutasyona uğramasına kadar dikkat li olalım böyle de olsa yaşamak ölmek ten iyidir değil mi ?
Herkes olumlu düşünüp evinde otursa hiç sıkıntı olmaz ama . görevli memurlar işlerini oldukça titiz bir şekilde yapıyorlar.Kesinlikle katılıyorum ama bazı insanların gözünü para hırsı bürümüş. Bu dırumdan bile çıkar elde etmeye çalışanları demiyorum bile. İhtiyacı olduğu içşn çalışıp dikka bedenleri tenzih ediyorum tabiki.
Valla yasaklar kalkar kalkmaz bizim burda piknik yerleri hıncahınç doldu. Durum vahim.Herkes olumlu düşünüp evinde otursa hiç sıkıntı olmaz ama . görevli memurlar işlerini oldukça titiz bir şekilde yapıyorlar.
Bizim burası zaten küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor dışarı çıkan herkes te el ele kol kolaValla yasaklar kalkar kalkmaz bizim burda piknik yerleri hıncahınç doldu. Durum vahim.
Çok dikkatli olmak lazımBizim burası zaten küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor dışarı çıkan herkes te el ele kol koladurum gerçekten vahim
Korona kimlik sormuyo dostum bana göre kötü olduSizce iyimi oldu kötümü
Farketmez olur mu ya tamam çıkan çıkıyordu ancak çıkmayan da vardı vardı çıkmalarında bi sorun olmadığı için çok daha fazla insan çıkacak sokağa ki ihlaller diz boyu zatençıkan zaten çıkıyodu bence bişes farketmedi
aynen maske umurlarında değil bazılarınınFarketmez olur mu ya tamam çıkan çıkıyordu ancak çıkmayan da vardı vardı çıkmalarında bi sorun olmadığı için çok daha fazla insan çıkacak sokağa ki ihlaller diz boyu zaten