2.500 3.000 tl arası 2.el pc?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2.5k 3k arası 2. el parçalardan oluşan bi oyun pc si toplamak istiyorum . yardımcı olucak varmı monitörüm var . sadece kasa alıcam neler önerirsiniz.

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Eğer yüksek grafik isteyen oyunları oynamayacaksan amdlerin işlemcilerindek radeon vega gpular yeter. Ekran kartı olmadan toplayabilirsin.

Edit: bu sistem lol, cs go gibi oyunları oynaman için yeter de artar bile. 16 gb ram var bir de
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Edit : ikinci elde ısrarlısan. satan kişinin satma sebebini sor. Elektronik yollarında bir sıkıntı var mı? Lehim yerlerinde turunculuk falan var mı? gibisinden iyice bak.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sunduğun fiyata'da iyi pc'ler toplanır. 2.el alıcam diyorsan alacağın malzeme ne kadar bir süre kullanılmış bunlarda önemlidir. 2.el alıcaksan satıcıya ne kadar süredir kullanıldığını her zaman sor.

Üye
8 HİZMET YILI
Eğer yüksek grafik isteyen oyunları oynamayacaksan amdlerin işlemcilerindek radeon vega gpular yeter. Ekran kartı olmadan toplayabilirsin.

Edit: bu sistem lol, cs go gibi oyunları oynaman için yeter de artar bile. 16 gb ram var bir de
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Edit : ikinci elde ısrarlısan. satan kişinin satma sebebini sor. Elektronik yollarında bir sıkıntı var mı? Lehim yerlerinde turunculuk falan var mı? gibisinden iyice bak.
cs go pubg lite açabilsin yeter hocam şuan ki pc mdede ekran kartım yok dahili . 4 gb ramim var i3 3100 intel hd grafichs ekrankartım bundan bu sistemime sadece ekran kartı takviyesi yaparsam iş görürmü cs go pubg lite , mobile için

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşım o fiyatlarda ne alırsan al ama sakın amd alma amd ryzen serisi dışında çok sıkıntı işlemciler intelden kaçma o fiyatlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...