Uzman Üye
kesinlikle iphone 7 al 2. el
Bende note 9 Pro kullanıyorum hocam, gerçekten güzel telefon. Hız ve batarya olarak çok güzel kurtarıyor.redmi not 9 pro veya not 8 pro efsane telefon ben not 9 pro kullanıyorum
gerçekten de öyle ben 2 gündür şarja takmıyorumBende note 9 Pro kullanıyorum hocam, gerçekten güzel telefon. Hız ve batarya olarak çok güzel kurtarıyor.
keza bende gün içerisinde yaklaşık 11 saat aktif kullanmak zorunda kalıyorum hocam telefonu iş gereği, iş dışında 6-7 saat youtube music. buna ragmen eve geldiğimde şarj %40 ın altına düşmüyor. Yurtdışı almayı düşünen olursa dolar bazında şuan fiyatı 247 dolar. Kayıt dahil 3700 e denk geliyor.gerçekten de öyle ben 2 gündür şarja takmıyorum
ben 0 kutulu yurt içi kvk garantili ve 2 yıl kasko ile 3500 tl almıştımkeza bende gün içerisinde yaklaşık 11 saat aktif kullanmak zorunda kalıyorum hocam telefonu iş gereği, iş dışında 6-7 saat youtube music. buna ragmen eve geldiğimde şarj %40 ın altına düşmüyor. Yurtdışı almayı düşünen olursa dolar bazında şuan fiyatı 247 dolar. Kayıt dahil 3700 e denk geliyor.
Hocam Dolar fiyatları aşırı arttı, yurtdışı cihazlar anlık olarak dolar bazında güncelleniyor. Ben telefonumu 2.el aldım, 14 ay garantili 2650 denk geldi banaben 0 kutulu yurt içi kvk garantili ve 2 yıl kasko ile 3500 tl almıştım
XIAOMI Redmi 9C 32 GB Akıllı Telefon Gri