2 adet Random Steam Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Random Code KAZANAN VE HESABI KAZANAN BELLİ OLDU! AZ SONRA LİNK BU KONUDA

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
https://youtu.be/ZB1lo97QAT8 Buyurun İlk Çıkan Kişi Random kodu 2.Talihliden Çıkan Kişi Hesabı alacaktır iyi günlerde Kullanın :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Storm Ve Mentoss Bir Sonraki etkinliğe inşallah yarın tekrardan saat 12.00 da yapacağım 12.00 da başlayıp 4.15 te bitecek de bitecek

@MH-CODER14 ve @ErkanUlaş Ö.m Atın pls

Üye
9 HİZMET YILI
Gecemi? yapıcaksın yoksa öğlen mi? teşekkürler tekrardan

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Etkinlik bitti K.b Yarın tekrardan yeni oalrak Öğlen 12:00 dabaşlayıp ikindiye doğru 16:00 da bitecektir

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
EyisTaFF' Alıntı:
Katılıyorum Canım Kardeşim
Etkinlik bitti K.b Yarın tekrardan yeni oalrak Öğlen 12:00 dabaşlayıp ikindiye doğru 16:00 da bitecektir

https://www.cekilisyap.com/memoryhackersad5

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
SiyahSancak46' Alıntı:
Etkinlik bitti K.b  Yarın  tekrardan yeni oalrak Öğlen 12:00 dabaşlayıp ikindiye doğru 16:00 da bitecektir
krdsm random keyimi alabilirimiyim şimdiden teşekürller

özelden mesaj atarsan sevinirim atmışsındır ama gelmemiştir çünkü mesaj kutum dolmuıştu k.b şimdi atabilirisin ts at geliyim ordan verebilirisin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BEYLER BU ADAMDAN ÇEKİLİŞ YAPMAYIN GÜLMEK İÇİN VERİYO HESAP RESMEN DALGA GEÇİYO
Y
Qvdddk.png
VERDİĞİ ÇARA BAKIN GÜLMELİK ÇAR DALGA GEÇİYO BİZLE ETKİNLİKMİŞ AL SENİN OLSUN ÇAR

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim 30-35 tl lik random steam kodu dağıttım Yıldız Hesabı Sonradan değiştirdim sen kazanmadın aslına ben seni talihli olarak seçtim ve yinede vermek istedim ama sonradan vazgeçtim

Ha ister kullanırsın istemezssen kullanmazssın

Steam Kodu Verdiğim Kişilere Sorabilirsin kardeşim çıkan oyunları Yıldız da son anda vazgeçtim çünkü bayadır o hsapla onuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
SiyahSancak46' Alıntı:
Kardeşim 30-35 tl lik random steam kodu dağıttım Yıldız Hesabı Sonradan değiştirdim sen kazanmadın aslına ben seni talihli olarak seçtim ve yinede vermek istedim ama sonradan vazgeçtim

Ha ister kullanırsın istemezssen kullanmazssın
adam olmaz senden kardesim k.b dalga geçiyon bizimle 2 adet steam kodu dedin kod yok çar vercem dedin verdiğin çar bumu ayıp be ayıp bari milleti kandırma yarında vercem diyon napcan acemi er çarmı vercen yıldız vercekmiş bi git işine yalancı report

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
SiyahSancak46' Alıntı:
Buraya Gelip Kötülemekle Olmuyor
ben sana naptım kötüledimi adam akılı çar istedim verdiğin çara bak bide dedim yıldız ver diye sunun rütbeye bak ben bu rütbeyi 1 günde yapıyom 3 saat oynayarak ayıp be krdsm :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim 1random steam kodu 5 tl ben bugün hesap çekilişi yapmdım kod çekilişi yapdım deiğim gibbi sen 2. talihliydin ve sana vermek istedim sahtekar olsam verdiğim kodların hepsi yakullanılmış olurdu istersen ö.m adamlarla ayrı ayrı konuş Hepsine Tek Tek verdim 1 sorun çıkmadı

Birisi NeMutlu Diğeri İse Mh-Coder14

Ben Dediğimi Yaptım Güzel Kardeşim Ayrı Ayrı özelden konul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...