SiyahSancak46' Alıntı:cebom' Alıntı:etkınlık ne zaman baslarkac kişi olunca veya zamanı var mı
Başladı Şuan Akşam 9:00 da bitireceğim
SON 1 DAKİKA
SiyahSancak46' Alıntı:cebom' Alıntı:etkınlık ne zaman baslarkac kişi olunca veya zamanı var mı
Başladı Şuan Akşam 9:00 da bitireceğim
Etkinlik bitti K.b Yarın tekrardan yeni oalrak Öğlen 12:00 dabaşlayıp ikindiye doğru 16:00 da bitecektirEyisTaFF' Alıntı:Katılıyorum Canım Kardeşim
krdsm random keyimi alabilirimiyim şimdiden teşekürllerSiyahSancak46' Alıntı:Etkinlik bitti K.b Yarın tekrardan yeni oalrak Öğlen 12:00 dabaşlayıp ikindiye doğru 16:00 da bitecektir
adam olmaz senden kardesim k.b dalga geçiyon bizimle 2 adet steam kodu dedin kod yok çar vercem dedin verdiğin çar bumu ayıp be ayıp bari milleti kandırma yarında vercem diyon napcan acemi er çarmı vercen yıldız vercekmiş bi git işine yalancı reportSiyahSancak46' Alıntı:Kardeşim 30-35 tl lik random steam kodu dağıttım Yıldız Hesabı Sonradan değiştirdim sen kazanmadın aslına ben seni talihli olarak seçtim ve yinede vermek istedim ama sonradan vazgeçtim
Ha ister kullanırsın istemezssen kullanmazssın
ben sana naptım kötüledimi adam akılı çar istedim verdiğin çara bak bide dedim yıldız ver diye sunun rütbeye bak ben bu rütbeyi 1 günde yapıyom 3 saat oynayarak ayıp be krdsmSiyahSancak46' Alıntı:Buraya Gelip Kötülemekle Olmuyor