Canyo' Alıntı:Tasarıma değil , Donanıma Bakıcaksın.
Toplama tercihimdir.
Neira' Alıntı:Kendim bilgisayar okuduğumun tecrübesine göre Laptop standarttır yani şöyle demek istiyorum oyun laptopu her yerde oyun oynamanı sağlar çok gezen biriysen onu al ama evdeysen genelde toplama tabikide hepsinden daha güzel olur çünki sistem birbirinden iyi bileşenlerle olur tercih senin ama her zaman toplama taraftarı herkez benim hoşuma giden laptop ama senin düşüncene göre değişir![]()
Tiwo' Alıntı:toplama yaptğınız sitenin adı nedir
Hoşuna ne giderse onu al o zamanexBrowser' Alıntı:Canyo' Alıntı:Tasarıma değil , Donanıma Bakıcaksın.
Toplama tercihimdir.
Zaten donanıma bakıyorum ama laptop'da 1070 li laptop 9k ne yapayım götümemi sokayım aldıktan sonra
benimde gönlüm toplamadan yana fakat ailem üniversitede yardımcı olur sana diyor.
Neira' Alıntı:Kendim bilgisayar okuduğumun tecrübesine göre Laptop standarttır yani şöyle demek istiyorum oyun laptopu her yerde oyun oynamanı sağlar çok gezen biriysen onu al ama evdeysen genelde toplama tabikide hepsinden daha güzel olur çünki sistem birbirinden iyi bileşenlerle olur tercih senin ama her zaman toplama taraftarı herkez benim hoşuma giden laptop ama senin düşüncene göre değişir![]()
Bilişim okuyorum bende :3
nader11ndeu' Alıntı:Salak salak iş yapma, önce bir iki ay bekle. Zenler yeni çıktı gidip intele boş yere para verme zenler ters yatırıp düz sikicek çünkü. İşlemciler denensin sıkıntı çıkmazsa çok daha güçlü sistem toplarsın o fiyata.
Ek olarak üniversite konusunda ailen doğru demiş laptop almanda fayda var ama sana şunu diyeyim üniversitede o laptopu kullandıgında sana üst düzey bir laptop gerekmeyecek. 0 laptopada ihtiyacın yok kardeşim. Sen masaüstü bilgisayarını diz, daha sonra letgodan yada başka bir yerden 500-600 tl arasında intel i3-i5 laptop rahat düşürürsün o sana yeter.