- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
adidas koymamışlar üzdüNew balanceciddimi bu ya hahaha cok iyi olmuş
adidas koymamışlar üzdüNew balanceciddimi bu ya hahaha cok iyi olmuş
şuan beta da olduğunu varsayarak pek güzel bir şey göremedim umarım Yaz'a kadar daha canlı ve daha güzel görünüm de çıkar çünkü her şey çok parlak ve gereksiz parlak bu kadarı bence güzel durmuyor. biraz da renk tonlarına ve parlaklığa el atılması lazım bana çok gibi geldi özellikle Vertigo'ya bakınca anlaşılıyor. ben beğenemedim umarım bizi şaşırtır ValveVertigo map üzerinde değişiklikler yapıldı ve görsel hali bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 89356Ekli dosyayı görüntüle 89357
Ekli dosyayı görüntüle 89358
ayakkabı kasasını getirmeyi düşünülüyor ama bu konu da kararsızlar
Ekli dosyayı görüntüle 89361
Nuke haritası cs 2 de çıktığında görsel hali bu şekilde olacak
I hope they fix the problemCheats came out first of the game
Şimdi haritayı da gerçekçi yapmaya çalışıyorlar vertigo map açık bi alan güneş vuruyor ve parlak olması bi tık normal gibişuan beta da olduğunu varsayarak pek güzel bir şey göremedim umarım Yaz'a kadar daha canlı ve daha güzel görünüm de çıkar çünkü her şey çok parlak ve gereksiz parlak bu kadarı bence güzel durmuyor. biraz da renk tonlarına ve parlaklığa el atılması lazım bana çok gibi geldi özellikle Vertigo'ya bakınca anlaşılıyor. ben beğenemedim umarım bizi şaşırtır Valve
knk ama sanki sadece parlak duruyor başka bir şey yok gibi parlaklığı ben ayalardan da artırırdım önemli olan bunun dozu öyle değil mi?I hope they fix the problem
Post automatically merged:
Şimdi haritayı da gerçekçi yapmaya çalışıyorlar vertigo map açık bi alan güneş vuruyor ve parlak olması bi tık normal gibi