2- Counter-Strike 2 Sızıntılar

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vertigo map üzerinde değişiklikler yapıldı ve görsel hali bu şekilde

Ekli dosyayı görüntüle 89356Ekli dosyayı görüntüle 89357

Ekli dosyayı görüntüle 89358

ayakkabı kasasını getirmeyi düşünülüyor ama bu konu da kararsızlar :D

Ekli dosyayı görüntüle 89361

Nuke haritası cs 2 de çıktığında görsel hali bu şekilde olacak
şuan beta da olduğunu varsayarak pek güzel bir şey göremedim umarım Yaz'a kadar daha canlı ve daha güzel görünüm de çıkar çünkü her şey çok parlak ve gereksiz parlak bu kadarı bence güzel durmuyor. biraz da renk tonlarına ve parlaklığa el atılması lazım bana çok gibi geldi özellikle Vertigo'ya bakınca anlaşılıyor. ben beğenemedim umarım bizi şaşırtır Valve

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fena değil yıllardır bekliyoruz beta bitince hayal kırıklığına uğramayız umarım

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Cheats came out first of the game
I hope they fix the problem
Post automatically merged:

şuan beta da olduğunu varsayarak pek güzel bir şey göremedim umarım Yaz'a kadar daha canlı ve daha güzel görünüm de çıkar çünkü her şey çok parlak ve gereksiz parlak bu kadarı bence güzel durmuyor. biraz da renk tonlarına ve parlaklığa el atılması lazım bana çok gibi geldi özellikle Vertigo'ya bakınca anlaşılıyor. ben beğenemedim umarım bizi şaşırtır Valve
Şimdi haritayı da gerçekçi yapmaya çalışıyorlar vertigo map açık bi alan güneş vuruyor ve parlak olması bi tık normal gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
balon olduğunu düşünüyorum görünüş vs. güzelde üstüne pek fazla birşey eklememişler oyun sadece daha aydınlık bakalım ilerleyen zamanlarda neler göreceğiz

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
I hope they fix the problem
Post automatically merged:

Şimdi haritayı da gerçekçi yapmaya çalışıyorlar vertigo map açık bi alan güneş vuruyor ve parlak olması bi tık normal gibi
knk ama sanki sadece parlak duruyor başka bir şey yok gibi parlaklığı ben ayalardan da artırırdım önemli olan bunun dozu öyle değil mi?