Çözüldü 2. el oyuncu laptop alınırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
saglıklı olurmu arkadaslar letgo sahıbınden fln butcem 3000 ıle 3500 arası

Çözüm
Merhabalar dostum belki de bunu çok duymuşsundur fakat çok seyahat etmiyorsan laptop kullanmanı tavsiye etmem bunun dışında eğer ki çok seyahat ediyorsan bu satıcıya bağlı gözünle görmeden alma derim.
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar dostum belki de bunu çok duymuşsundur fakat çok seyahat etmiyorsan laptop kullanmanı tavsiye etmem bunun dışında eğer ki çok seyahat ediyorsan bu satıcıya bağlı gözünle görmeden alma derim.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
leptop pc si önermem ama işte okulda kullanacaksan alabilirsin bence leptop lazım değil ise masa üstü almanı önerrim 2. el leptoplarda sıkıntı çıkabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyun oynayacaksan özellikle alma ben pisman oldum aldigim yere geri verip uzerine biraz para ekleyip masaüstü ile degistirdim.2.el fazla saglikli olmuyor bu arada.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
It all just depends on if you need portable or you just use in one place. Second hand laptop??? You might wanna inspect it before buying for faulty stuff and etc.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2. el almanı tavsiye etmem dostum zaten sadece evde kullancaksan o bütçeyle güzel bilgisayar alırsın

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bence alma kuzenım letgodan aldıydı monster abra cok bozuluyor paranı bırıktır sıfır al tavsıyem o

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ikinci el pc almanı önermem bide leptopsa hiç önermem ama farklı yerlerde kullanıcaksan alabilirsin leptopların bir ömrü oluyo güzel bakmazsan

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
tanımadığın birinden alırsan sıkıntı çıkartabilir almanı tavsiye etmem garantisi yoksa elinde kalabilir dikkat et derim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama eğer çok gezen biriysen temiz kullanırsan biraz dayanabilir. Eğer evde oturuyorsan kasa almalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...