Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dostum belki de bunu çok duymuşsundur fakat çok seyahat etmiyorsan laptop kullanmanı tavsiye etmem bunun dışında eğer ki çok seyahat ediyorsan bu satıcıya bağlı gözünle görmeden alma derim.
Merhabalar dostum belki de bunu çok duymuşsundur fakat çok seyahat etmiyorsan laptop kullanmanı tavsiye etmem bunun dışında eğer ki çok seyahat ediyorsan bu satıcıya bağlı gözünle görmeden alma derim.
leptop pc si önermem ama işte okulda kullanacaksan alabilirsin bence leptop lazım değil ise masa üstü almanı önerrim 2. el leptoplarda sıkıntı çıkabiliyor
Oyun oynayacaksan özellikle alma ben pisman oldum aldigim yere geri verip uzerine biraz para ekleyip masaüstü ile degistirdim.2.el fazla saglikli olmuyor bu arada.
It all just depends on if you need portable or you just use in one place. Second hand laptop??? You might wanna inspect it before buying for faulty stuff and etc.