2.el telefon alıcam da ımeı ne oluyor cevaplar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka telefona kayıt yapıyorlar telefonun hattını okusun diye imeisiz 2 yıl kullanabiliyorsun diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence yurtdışı cihazlardan çekinmeden alabilirsin ben kullanıyorum bir kere IMEI attırdım ve hala kullaniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Telefonunun kimlik numarası gibi düşünebilirsin. O olmadan o telefon bir yere ait sayılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telefon kimligi lütfen satın almadan önce e-devletten sorgula kaçak olmasın dolandırlma hayırlı olsun şimdiden ..

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
belli bi süre aralıgında telefoncularda actırman gerekir veya pasaport varsa o pasaportun üstüne kayıt ettirmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yurtdısından alıp almadıgını gorebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
700 lira için değmez bildiğim kadarıyla imei olmadan hattını kullanamazsın imei kaydettirmek içinde bir miktar ücret ödemen gerekli kayıt ettirsen bile senin hattın dışında başka hat o telefonda çalışmaz yani satamazsında hiç girme o topa

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam öncelikle Selamün Aleyküm ben daha önce telefoncuda çalıştım.
800 TL farkla alırsan dolandırlırsın bi kere yurt dışı telefonun bi amacı var ucuz olması.
ikinci olarak zaten her güncellemede imei attırman gerekecek artı
mümkünse yurt dışı alma

Üye
4 HİZMET YILI
yurt dışı ise 120 günde bir telefoncuda yeniletmen gerekiyor ya da kayıt ettirmen gerekiyor bildiğim üzere imei uzatmak artık yasa dışı olacak yani yurt dışı cihaz alacaksan kayıt ettirmen gerekiyor onun da ücreti 2500 gibi birşey

Üye
3 HİZMET YILI
Telefonun hat okuması diye biliyorum. Çalındığı zaman içindeki hattan başka hat okumuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aman diyim yurt içi alın şu telefonları sonra çok baş ağrıtıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
imei telefon için bulunduğu ülkenin kimlik numarası gibi bi şey aslında matıken. ancak türkiyede yakın zamanda imei uzatma işlemleri durduruldu diye biliyorum. bu günden sonrasında yurtdışı kayıtlı telefon almayı düşünen varsa bence farklı alternatiflere yönelsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
imei yurtdışı telefonlara yapılan türkiye kaydı oluyor sınırsız veya bir süre kullanım olarak farklı yaptıraibliyorsun kendin yapamazsın bilen birine gitmen gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yurt dışından alıyorsan türkiyede sim kullanmak için imei lazım dostum

Üye
3 HİZMET YILI
2. elden ziyada EasyCep'ten yenilenmiş telefonlara bakmanı tavsiye ederim. 2. el alıp bir sıkıntısı çıkacağına yenileniş aldığında ise bir sorun olduğunta telefon 1 yıl garanti kapsamında oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...