2. el RTX sistem önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Malum dolar kurundan dolayı ve stok yetersizliğinden hiçbişey alınmıyor. Arkadaşım sistem almak istiyor bu ekonomide , bu yüzden 2. el rtx sistem bakıyoruz ama fiyatlar çok pahalı varmı aranızda rtx sistem satan veya tanıdığı olan fiyat alalım.

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
2. Elde olsa uygun fiyata bulamanız çok zor. Bence tek çözümünüz sermayenizi arttırmak olacak ve bekledikçe fiyatlar daha da yükselecek çünki bu doların düşeceği yok bkz: yine hazine ve maliye bakanı istifa etti

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum bence sermayeni hemen arttır bir şekilde 2 ci ele o kadar para verme yani ilerde sıkıntı cıkartır

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Malum dolar kurundan dolayı ve stok yetersizliğinden hiçbişey alınmıyor. Arkadaşım sistem almak istiyor bu ekonomide , bu yüzden 2. el rtx sistem bakıyoruz ama fiyatlar çok pahalı varmı aranızda rtx sistem satan veya tanıdığı olan fiyat alalım.
dolar malum senin dedigin gibi 2.el yine pahalıdır sana trendyolu tavsiye ederim orada bazen gayet ucuz ve prefonmaslı oyuncu pc toplanıyor mesala ben ordan aldım turbox kasa

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
dolar malum senin dedigin gibi 2.el yine pahalıdır sana trendyolu tavsiye ederim orada bazen gayet ucuz ve prefonmaslı oyuncu pc toplanıyor mesala ben ordan aldım turbox kasa
Kendim için demiyorum benim zaten sistemim var ve ayrıca turbox önermem ddr3 eski sistemi yeni diye ddr4 sistemlerden pahalıya satıyorlar 2 tane ışık koyuyorlar gaming diye iteliyorlar dostum.
Post automatically merged:

dostum bence sermayeni hemen arttır bir şekilde 2 ci ele o kadar para verme yani ilerde sıkıntı cıkartır
ya uygun fiyatlar dediğim mesela 2 ay önce 13k olan pc şuan 22 k ya , yine 2 ay önceki fiyatlara 2. el aynı sistemlerden arıyorum.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
dostum öyle bulman cok zor parca parca bulman lazım yani
aslında var olmasına var ama biraz daha kapsamlı arıyorum 13 milyara 2. el rtx 3060 lı sistem var ama işlemci istediğim işlemci değil adam da tek tek satmıyor. Mesela 12gb 3060 lı sistemde r5 2600 var 13 milyar ama adamın teki çıkıyor ordan r5 1600 rtx 2060 6 gb versiyonla 17 milyara satıyor. Başka birisi çıkıyor 13 milyara sadece rtx 2060 ı koyuyor

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2ci el su an güvenilir değil minnigte kullanılıp satıyolar o ekran kartı elinizde kalır hocam

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ekran kartı bulman şuan çok zor 2 el adam baya kullanmış sıfır fiyat satıyolar resmen

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2. el RTX toplamanız mantıksız olur çünkü sıfır fiyatına ne oldugunu bilmediğiniz ürünler alıcaksınız bu durumda sıfır ürün yada ürünler bakmanızı tavsiye etmekteyim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynen sıfır alması mantıklı hem uzun ömürlü olur 2 el ekran kartları pek hayır gelmiyo yorgun olduğu için

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
1 ay önce 11k ya 3060 lı sistem alabiliyorduk ah bee.İkinci ele bulaşmasını önermem inşallah uyguna birşeyler bulabilirsin

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
2.el alamanı önermem arkadaşım almıştı çok sorun yaşadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum doğrusunu söylemek gerekirse bir tanıdığım yok ama 2. el almana pek sıcak bakmıyorum tabi kendi kararın üstüne biraz daha biriktirip 0 almanı öneririm 2.el bozuk bazı oyunlarda anakart banı olan satabilirler

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka bende arıyorum ikinci el bakıyorum ama bu kur düşmeden bu fiyatlarda düşmicek gibi çok faiş

dostum doğrusunu söylemek gerekirse bir tanıdığım yok ama 2. el almana pek sıcak bakmıyorum tabi kendi kararın üstüne biraz daha biriktirip 0 almanı öneririm 2.el bozuk bazı oyunlarda anakart banı olan satabilirler
kanka sıfır diyosun da sitelerde sıfır ürün yok ve olanda kara borsa satıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka bende arıyorum ikinci el bakıyorum ama bu kur düşmeden bu fiyatlarda düşmicek gibi çok faiş

kanka sıfır diyosun da sitelerde sıfır ürün yok ve olanda kara borsa satıyor
sende haklısın dostum diyebiliceğim bişey yok dolar sayensinde

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Knk yurtdışında arkaban varsa oradan getirttirmeye bak tabi garantisiz olur onuda bil

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
dolar kuruna bakarsan şuan herşey pahalı ama çok almak istersen en uygunu ve işini görecek rtx2060 öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...