dolar malum senin dedigin gibi 2.el yine pahalıdır sana trendyolu tavsiye ederim orada bazen gayet ucuz ve prefonmaslı oyuncu pc toplanıyor mesala ben ordan aldım turbox kasaMalum dolar kurundan dolayı ve stok yetersizliğinden hiçbişey alınmıyor. Arkadaşım sistem almak istiyor bu ekonomide , bu yüzden 2. el rtx sistem bakıyoruz ama fiyatlar çok pahalı varmı aranızda rtx sistem satan veya tanıdığı olan fiyat alalım.
Kendim için demiyorum benim zaten sistemim var ve ayrıca turbox önermem ddr3 eski sistemi yeni diye ddr4 sistemlerden pahalıya satıyorlar 2 tane ışık koyuyorlar gaming diye iteliyorlar dostum.dolar malum senin dedigin gibi 2.el yine pahalıdır sana trendyolu tavsiye ederim orada bazen gayet ucuz ve prefonmaslı oyuncu pc toplanıyor mesala ben ordan aldım turbox kasa
ya uygun fiyatlar dediğim mesela 2 ay önce 13k olan pc şuan 22 k ya , yine 2 ay önceki fiyatlara 2. el aynı sistemlerden arıyorum.dostum bence sermayeni hemen arttır bir şekilde 2 ci ele o kadar para verme yani ilerde sıkıntı cıkartır
aslında var olmasına var ama biraz daha kapsamlı arıyorum 13 milyara 2. el rtx 3060 lı sistem var ama işlemci istediğim işlemci değil adam da tek tek satmıyor. Mesela 12gb 3060 lı sistemde r5 2600 var 13 milyar ama adamın teki çıkıyor ordan r5 1600 rtx 2060 6 gb versiyonla 17 milyara satıyor. Başka birisi çıkıyor 13 milyara sadece rtx 2060 ı koyuyordostum öyle bulman cok zor parca parca bulman lazım yani
neden ?Kanka 2. el bulmak zor olur
Kanka çok alan yok varsada satma satmama gibi durumları var eğer satıyorsa 2. eli bulmak zor 2. eli satıyorsa 1- fiyatı orjinale yakın bir fiyat olur 2- bazı sorunları olabilir knk bunları hesaba katarak dedimneden ?
kanka bende arıyorum ikinci el bakıyorum ama bu kur düşmeden bu fiyatlarda düşmicek gibi çok faişMalum dolar kurundan dolayı ve stok yetersizliğinden hiçbişey alınmıyor. Arkadaşım sistem almak istiyor bu ekonomide , bu yüzden 2. el rtx sistem bakıyoruz ama fiyatlar çok pahalı varmı aranızda rtx sistem satan veya tanıdığı olan fiyat alalım.
kanka sıfır diyosun da sitelerde sıfır ürün yok ve olanda kara borsa satıyordostum doğrusunu söylemek gerekirse bir tanıdığım yok ama 2. el almana pek sıcak bakmıyorum tabi kendi kararın üstüne biraz daha biriktirip 0 almanı öneririm 2.el bozuk bazı oyunlarda anakart banı olan satabilirler
sende haklısın dostum diyebiliceğim bişey yok dolar sayensindekanka bende arıyorum ikinci el bakıyorum ama bu kur düşmeden bu fiyatlarda düşmicek gibi çok faiş
Post automatically merged:
kanka sıfır diyosun da sitelerde sıfır ürün yok ve olanda kara borsa satıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?